Ăla care știe să iasă cu dibăcie din încurcături, pe care nu-l poți păcăli; abil; isteț, dezghețat; șiret, șarlatan.
Intr-un fel da. Iacov 4:6 „Totuşi, bunătatea nemeritată pe care o dă el este mai mare. De aceea, Scriptura spune: „Dumnezeu li se împotriveşte celor trufaşi, dar le dă bunătate nemeritată celor umili". Sa fi umil e opusul a fi „jmeker" si arogant.
2 Samuel 22:28 „Pe oamenii umili îi vei salva, dar ochii tăi sunt împotriva celor trufaşi, ca să-i umileşti."
Psalmul 101:5 „Pe cel care-l calomniază pe tovarăşul său în ascuns îl voi reduce la tăcere. Pe cel cu ochi trufaşi şi cu inimă arogantă nu-l pot suporta."
Asa ca mai bine lasa aerele pline de aroganta pentru ca „Mândria merge înaintea căderii şi spiritul trufaş înaintea poticnirii." (Proverbe 16:18)
Nu stiu daca e pacat.dar un mare jmecher interlop de la noi din oras a murit, ucis de alt jmecher. unul mai fraier asa, zice; A murit ca un jmecher.Ok.Si jmecherul care l-a ucis, va muri tot ca un jmecher.problema e ca mor de tineri, 30-34 de ani, prosteste.acuma o fi fost jmecher, da acu e un jmecher mort.EEe decat o viata cioara, mai bine 3 zile vultur.Eu cred ca decat un vultur mort, mai bine o cioara vie.decebal catre popor, spunea; Din zei de-am fi scoboratori, C-o moarte tot santem datori.Dar nu-i tot una leu sa mori, ori caine inlantuit.Asa o fi.dar eu tot cred ca un om obisnuit, e mai bun decat un jmecher mort.Multi se cred Jmecheri.Dar e doar o inchipuire. Bula de Galati facea concurs cu bula de Braila, sa vada care e mai jmecher; Si intreaba cel de Braila; ce faci tu daca-ti tai scula? imi pun alta.Ti-o tai si pe aia.mai pun una.Da ce ma? de unde ai tu atatea scule? am pus capcana la p...a mumatii.deci intotdeauna e unul mai jmecher.
Păi tu cum ai defini?
Ăla care știe să iasă cu dibăcie din încurcături, pe care nu-l poți păcăli; abil; isteț, dezghețat; șiret, șarlatan.
LoveTwilightLove întreabă: