Lumea nu se va termina niciodată; eu sper să trăiesc veșnic pe acest Pământ, în stare perfectă. Pentru aceasta Dumnezeu trebuie să intervină în curând și să pună capăt răutății.
Fantasmagorii si ipocrizii.Nu exista nicio religie falsa, toate religiile sunt false, si aberante, intr-o anumita masura, crestinismul e in frunte aici. Daca preferi sa crezi in Armaggedon(asa se scrie!) si in povestile despre Apocalipsa descrise in Biblie, ai un singur remediu: Xanax, tati, sa nu mai halucinezi! E plina de non-sensuri si propaganda scarboasa Apocalipsa.
Va veni dar nu cu asteroizi si cu din astea si va veni cu un al 3-lea razboi mondial
cand a fost ultima data sf lumii Hristos a venit pe pamant.Atunci un satean ii spune:"Nu iti pare rau de cati oameni au murit?" si Hristos zice ca da ii pare
Atunci el a spus ca data viitoare ii va lasa pe oameni sa se omoare intre ei
Nu va veni.Parca vad ca dupa 21 decembrie imi dai funda.
Argumentoar Dumnezeu Atotputernic stie cand va veni.Nu trebuie sa iti fie frica! Sfarsitul poate veni peste 5 secunde...sau 5 ore, 5 ani sau poate 5 milenii.Inca odata:nu va veni anul asta!
FUNDA?
Nu mai crede. toate porcariile. fii atent. nu ei ziceau ca vine sfarsitul lumii in 2000? A venit decat Doru' la usa. eu nu mai cred de atunci...
Nu, fiindca gresesti. Sfarsitul va veni, poate nu anul acesta, dar cu siguranta foarte de curand...
in plus, sfarsitul, asa cum il prezinta Biblia, este sfarsitul rautatii de pe Pamant, NU SFARSTITUL UMANITATII
Lovepoison întreabă: