| AvalohAlyn a întrebat:

Ce credeți că e după moarte, voi personal? De ce nimeni nu știe exact și nu a aflat adevărul până acum? E o întrebare existențială care a măcinat și continue să macine și să dea mister întregii omeniri.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nimic, după cum e scris în Eclisiast: - Eclesiastul 9: 5-6, 10. "Cei vii, în adevăr, măcar știu că vor muri; dar cei morți nu știu nimic, și nu mai au nici o răsplată, fiindcă până și pomenirea li se uită. Și dragostea lor, și ura lor, și pizma lor, de mult au și pierit, și niciodată nu vor mai avea parte de tot ce se face sub soare. Tot ce găsește mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Căci, în locuința morților, în care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuială, nici știință, nici înțelepciune!"

| Algo098 a răspuns:

Se stie, dar in povesti trebuie sa fie ceva mai atractiv, ca daca scrii ca se sfarseste tot, nu mai are cautare povestea si o scrii degeaba. Daca scrii ca este ceva dupa moarte, starnesti interesul, atentia, admiratia si vin si banii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După moarte, după mine, este un alt univers infinit dar fără întuneric, să zicem un univers paralel.Imaginează-ți un univers luminos și liniștit.
"De ce nimeni nu știe exact și nu a aflat adevărul până acum?"

Păi, nu știu, poate pentru că nu sunt dovezi?
Dar avem la dispoziție câteva mistere nerezolvate de știință și care sunt gândurile noastre, visele noastre, și de ce nu, lumina văzută de orbi în timpul fazelor Rem ale somnului (Vis)
Nu avem niciun instrument de măsurare pentru duh (gânduri, vise) de aceea știință nu poate lucra pe partea asta de "după moarte".

| Byb2001 a răspuns:

Nu știu exact ce e după ce murim dar aș crede că ne reîncarnam s au raiul l aș vede ca un loc luminos in care ești fericit iar iadul cred ca un loc întunecat in care ești trist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca invatam minciuni despre trecutul lumii si nu ne putem aminti vietile anterioare ca suntem "obligati" psihologic sa credeam "altceva", si nu putem constientiza cine suntem de fapt si de unde venim. Nu stiu ce sa va zic, chiar nu stiu cum ar trebui sa va trezesc cat mai corect.