| unsimplucopil a întrebat:

Ce credeți că se întâmplă cu noi după ce murim?
1. Nimic
2. Există Rai și Iad, etc.
3. Reîncarnare
4. Sau altceva

Răspuns Câştigător
| lamasanustefan a răspuns:

1

41 răspunsuri:
| AndrElle a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Cine nu are critica cu el, in orice lucru religios, ori e profund religios sau fanatic, ori prost si inghite pe nerumegate!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Deocamdata nu m-am/m-a convins nimeni ca Biblie e failibila, ci din contra, se mai gasesc in favoarea mea pe ici pe colo dovezi arheologice, istorice (cel putin de la Exod incoace s-au dezgropat multe antichitati biblice), cu referire la anumte date, imparati, zone geografice smd.
Despre Iisus cel istoric ai auzit?
Cei mai renumiti atei pana ieri erau convinsi ca Iisus este un mit inventat de crestini, acum cu noile descoperiri nici un ateu sincer nu mai poate afirma asta.
De ce nu as lua-o de buna?
Minunile ma dau pe mine inapoi?
Pai minuni se intampla zilnic, de fapt orice minune trebuie sa fie pusa pe seama a unei necunoasteri a fenomenului in sine, adica stiinta sa ridice din umeri sau sa nasca cateva ipoteze noi.

| Dorotheea21 a răspuns:

Nu se stie.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Ce, ca de exemplu?

| AlexandraOrg a răspuns:

Reîncarnare?‍♀️

| RAY a răspuns:

Existenta ta sau non existenta sunt egale cu zero, imaginează-ți ce sens ar avea existenta ta dacă ai trai veșnic? Ce naiba sa faci miliarde de ani în rai sau în iad? Sunt doar credințe magice la fel ca și reincarnea, după ce murim nu e nimic, e cel mai bine.

| Meme10Memu a răspuns:

Ajungem in pamant si atat. Doar cei care sunt in cartea vietii vor invia. Doar 144000 inviaza in cer. Restul, aflati in carte, vor fi inviati in carne si oase pe acest pamant dupa Armaghedon.

| Vladutganezu a răspuns:

Sper sa fie orice doar nu 1 vreau sa nu îmi uit familia