| Glendo a întrebat:

Ce credeți că se întâmplă după moarte? Poate e devreme..am 19 ani dar mă macină această chestie. când eram mic credeam în Dumnezeu (rai și iad etc) dar cu timpul mi-am pierdut credința.

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Dom'le nu stiu ce se intampla dupa moarte. Dar stiu ca autorii Bibliei aveau opinii diferite despre asta. https://web.archive.org/......_bibl1.htm

| anonimg a răspuns:

Chiar daca oamenii isi pierd credinta, Dumnezeu ramane Acelasi.
Si noi oamenii daca nu pastram legatura unii cu altii sau cu Dumnezeu, se pierde tot. Deci este normal ca sa se piarda credinta cand omul n-are nicio treaba cu Dumnezeu.
Datoria omului este sa caute sa cunoasca pe Dumnezeu; si chiar si atunci cand Dumnezeu i Se va descoperi, cunoasterea de Dumnezeu de-abia a inceput.
Citeste Biblia. In fiecare zi cate un capitol. Mergi la libraria Sola Scriptura (se numeste acum Libraria Speranta); acolo vei gasi studiul sistematic al Bibliei, si o poti citi in 2 ani.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt mai multe carti de citit.
Bineinteles ca ar trebui sa incepi cu Biblia. Aceasta carte de capatai pentru Crestinism a fost revizuita de mai multe ori. De aceea trebuie sa fii atent la ceea ce scrie printre randuri. De ex ce se spune despre Sf Ioan Botezatorul, referintele la Sf Ilie, Iisus si Adam etc.

Cateva titluri:
Din tainele vietii si ale Universului - Scarlat Demetrescu
O marturie a reincarnarii - Brian Weiss
Ferestre spre Astral - Ilie Cioara

| Xena20 a răspuns:

După moarte sufletul părăsește corpul, mai departe nimeni nu știe ce se întâmplă, nimeni care e inca viu. Dar avem niște indicii, vezi mărturiile oamenilor care au avut o moarte clinica. Nu trebuie sa îți pierzi credința. Și nu e devreme sa te preocupe asta, e ceva normal.

| alfons2390 a răspuns:

Concentreaza-te sa scapi de frica. Acest e telul nostru.