Din moment ce sunt 2, 1 miliarde de crestini cred ca se va bucura mult din pacate nu numarul conteaza si calitatea din aia 2 mld daca 2, 3 persoane sunt pe placul lui
Si foarte multi necredinciosi in special.
Mai bine necredincios decat profitor. Sau daca e alt "drept judecator", mai bine niciunul decat unul fals.
Nici unul nu a facut pentru noi ce a facut Iisus.in fine profitor in ce context?
Ce se crede ca a facut Iisus.
Profitor in sensul, "cred sa ma ajute", "cred sa scap de iad", vezi pariul lui Pascal.
Nu va gasi nimic pentru ca nu o sa vina.
Nu exista ceva numit judecata, nu exista chin, pedeapsa si ignoranta entitatii fata de suflete.
In schimb exista evolutia constiintei la un nivel inalt.
Nu e nimeni asuprit de nimeni.
Traiti in continuare cu frica si spaima in minti si fiinta.
Ai vrea tu ca El s anul vina
Cacat... Daca eu as fi divinitatea pamantului las distruge si as crea unul nou cu mai multa onoare si intelepciune
Va gasi o lume condusa de "dumnezeul" veacului acesta, adica condusa de Diavolul care este slavit in biserica ca fiind Dumnezeu?
Stii cine este slavit in biserica drept Dumnezeu, ba chiar a facut vrajitorii sa prosteasca lumea, si contemporanii l-au acuzat ca lucreaza cu puterile lui Belzebuth?
Ia sa vedem daca ghicesti cine este acest "dumnezeu"?
Eu cred că te va găsi pe tine singur pe TPU la categoria Religie, aberând în continuare crezând că pari interesant.
Am pus o intrebare. Daca nu tine de competenta convingerilor tale, de ce te bagi in seama?
Multi oameni jegosi care se vor razvrati impotriva lui si aici vorbesc despre cei care vor sa faca noua ordine mondiala in care sa existe o singura religie un singur Dunezeu acela fiind satana si asa mai departe