| Theo94 a întrebat:

Ce credeti despre aparitiile marianice/aparitiile fecioarei maria: "O apariție a Fecioarei Maria, sau apariție marianică, este un fenomen în care unele persoane cred că Fecioara Maria apare în mod supranatural unei persoane sau mai multora."

"Unii protestanți și unii necreștini privesc aparițiile Mariei ca fiind halucinații, iar ocazional drept farse deliberate, scornite pentru a atrage atenția. Multe astfel de apariții sunt raportate în zone defavorizate economic, iar urmarea lor este că atrag mulți pelerini care aduc cu ei comerț și bani în regiunile respective. De exemplu, unele surse se îndoiesc de existența reală al Sfântului Juan Diego"

https://ro.wikipedia.org/wiki/Apari%C8%9Bii_ale_Fecioare i_Maria

https://en.wikipedia.org/wiki/Marian_apparition

16 răspunsuri:
| danut a răspuns:

De aparut apare ceva dar nu fecioara Maria caci aceasta este MOARTA asteptand revenirea lui Hristos. Apar dracii cu chipul unei femei pe care naivii o asemuiesc cu mama lui Hristos.

| SG1995 a răspuns (pentru danut):

Sau pur și simplu sunt nebuni/profitori după cz, si profită de credința naivilor ca tine care cred în basme cu draci și zei.

| danut a răspuns (pentru SG1995):

Eu am primit dovada ca Dumnezeu exista si este prezent, tu ai vreo dovada contra sau banangani dupa ureche?

"Dovadă clară"
Ți-a dat autograf laughing vrem și noi ăștia necredincioși.

| Theo94 explică (pentru danut):

Si care ar fi acea dovada?

TU esti o dovada clara, cu cat te inversunezi mai tare cu atat dovedesti ca cele scrise in Biblie sunt reale ( sunt si alte dovezi mai temeinice dar pentru cei ca tine ajunge atat).

| danut a răspuns (pentru Theo94):

Citeste ce am scris colegului de discutii Sebastian95.

Cu astfel de "argumente" ești râs.

Sunt si tigru si motan, nu numai ras.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai mai multe cuvinte cheie în întrebarea ta... CRED și BANI.

| sierra1 a răspuns:

Da, așa cum zici: "unele persoane cred că Fecioara Maria apare în mod supranatural"

| Theo94 explică (pentru sierra1):

E un paragraf de pe wiki, eu nu cred ca sunt adevarate.

| sierra1 a răspuns (pentru Theo94):

Asa cum spuneai, unii cred alții ba

| xerxes1 a răspuns:

A aparut doar la catolici de aceea ortodocsii stramba din nas.
Dar pentru a atrage clienti bisericile inventeaza orice, iar ortodocsii stiu si ei cate ceva despre asta.

| Mircea08 a răspuns:

MINCIUNI!
Sfanta Maria nu apare in mod supranatural, si in nici intr-un alt mod decat daca este trimisa de Dumnezeu. Asta nu se va intampla deoarece Dumnezeu "a pus toate " in mana lui Iisus, iar Iisus a spus TOT CE ERA DE SPUS. Nimeni nu mai are ce adauga, si cei care au facut-o (ma refer la cei care au facut dogme )vor raspunde

| 6684464 a răspuns:

Nu cred ca stie cineva cum a aratat sau arata(acum) fecioara Maria. Imeginea de pe icoane este inventata. Deci oricine spune ca a vazut-o pe "fecioara Maria", ori este prost ori nu stie sa se exprime corect.