Eu sunt de parere ca religile sunt facute pentru impartirea oameniilor pe categorii. Exact cum muzica arta etc impart oamenii pe categorii asa si religiile. pentru ca nu putem candii totii la fel sau sa facem toti acelasi lucru... daca am asculta totii acelasi gen de muzica si sar tine un concert neam manca intre noi si neam bate pentru un loc in fata
In primul rand fac parte din "curente" diferite. Una e islamica si promoveaza un Dumnezeu (Allah) rau, pedepsitor. Ortodoxia apartine crestinismului si promoveaza ideea unui Dumnezeu ca tata iubitor ce-l are ca fiu pe Isus.Musulmanii nu-l considera pe Isus decat un simplu profet.
diferentele sunt multe..si mari..Sincer mi se pare mai ok religia crestina asta pentru ca sunt crestina. Poate ca daca m-as fi nascut islamica as fi inteles mai bine acel tip de religie.
Eu sunt de religie musulmana ( sunt turcoaica si cred ca stii tu ca ai numele in turca) este o religie ca oricare alta si eu o respect.
Stiu foarte putin eu sunt de religie ortodoxa si ma incanta religia musulmana dar nu sunt sigura ca as vrea sa ma fac musulmanca mi-e frica ca dupa aia sa nu regret