Il asteapta evrei,mulsulmani, crestini, faza e ca care mesia va veni, cel evreiesc va insatura pacea in lumea si toata lumea va fi convinsa de iahve si poporul evreu va fi superior altor popare, acel islamic anunta venirea lui mohamed, la crestini va veni pentru a doua ora si va aduce apocalipsa, judecata de apoi
Spune RAY aici că Steregoi a revenit.
CuriosulusoiruC2 s-a înregistrat azi pe TPU. Dacă o ține tot așa, poate fi Steregoi ( = un strigoi, o fantomă), a revenit sub alt lume. Să fim atenți ce întrebări mai pune.
Cum să revină?
Ca predicator cum a fost?
Cu ce putere să judece pe toți?
Dar pe cei ce nu au habar de el?
Argumentul cel mai grozav.
De ce a plecat?
Unde a plecat?
A plecat ca o fantomă și se întoarce ca comandant suprem?
Este o poveste din Cartea de pe raft.
Este una cat se poate de reală. Nu mai am chef sa scriu, găsești aici informații https://www.bibleinfo.com/ro/topics/doua-venire-lui-isus. Înafara de acest link, sunt numeroase profeții care vorbesc despre a doua venire a Sa. Deci cine nu crede este un...
Indoctrinatii il asteapta de aproape 2000 de ani.Eu cred ca trebuie sa astepte inca 2000 poate le vine mintea la cap intre timp.
In 98% din cazul tot ceea ce este descris in Apocalipsa este ok, la fel si dupa, dar ce ne facem cand constatam ca in imparatia lui Dumnezeu de 1000 de ani sau de mii de ani cum spuneti voi, de dupa judecata, oamenilor le va fi stearsa identitatea si legatura de iubire pe care ei au avut-o pe pamant, totul reluandu-se de capat? oare oamenilor chiar le va place asta?
CuriosullusoiruC întreabă:
cornelmarius întreabă:
Astrid47 întreabă: