E doar o explicatie pentru luna si soare sau pamant, oamenii din vremea acea cautau un raspuns si asa au incercat sa explice natura ca luna e un zeu, soarele ca ceva divin apare si in crestinism, in grecia antica, egipt etc
e o iluzie ca toate celalante
Sa înțeleg ca te-ai uitat la Fenomene stranii? Probabil realizezi ca chiar dacă o practici, nimic nu o sa se întâmple, poate doar un placebo sau ceva coincidente fără legătură cu Wicca.
Vei fi raportat, pentru ca am specificat ceva ce tu sigur nu ai citit! Esti trololo la cap... Toata familia mea practica Wicca!
Omule tu și familia ta aveți mai probleme la mansarda. Daca nu s-a dărâmat intre timp.
Mi se pare ca are niste concepte tare interesante si am citit destul de mult despre ceea ce inseamna Wicca, pentru ca ma pasioneaza subiectul, chiar daca sunt agnostica. Fata de alte religii, este ceva mai rationala, dupa parerea mea, considerand ca elementele naturii pot fi utilizate pentru bunastarea si linistea interioara a oamenilor care o practica si asa mai departe, fata de alte principii mai absurde din cadrul altor religii. Oricum, am o parere buna despre ceea ce inseamna, insa nu stiu pe nimeni care o practica (mi s-ar partea interesant, totusi).
Imi pare rau ca nu ti-am dat tie funda...
Ti se pare rationala pentru ca asa si este...
Este in regula, nu asta conteaza.
:X
Add alexc99@rocketmail.com
cu tot cu @rocketmail.com!
Eu practic Wicca impreuna cu toata familia bine inteles, si daca vrei te pot ajuta in orice
Buna ti am luat adresa de mail ca sa putem discuta mai multe despre Wicca sper ca nu te deranjeaza?)
Adauga-ma si pe mine: crystalangelove@yahoo.com
Practic Wicca de aproape un an si mi-ar placea sa mai schimb experiente
Dar nu te acuza nimeni draga, sincer si eu ma simt atrasa de aceasta religie sincer