| RAY a întrebat:

Ce curiozitati din alte religii mitologice din Grecia antica,Egipt, Roma, Sumerieni, miologie Nordica etc stiti?

37 răspunsuri:
| RAY explică (pentru Nilsson):

Tu ai inteligenta unei oaie,esti oaia domnului a lui iisus,eu nu vad cum dumnezeu il urasc pe iisus,ce am spus rau despre el? fanatic ateu? deci toti care nu suntem sectanti avem o viata de esec total,cica il urasc pe dumnezeu, sa stii ca farisei il iubeau pe dumnezeu dar lau judecat pe iisus asa cum judeci tu pe mine si lau condamnat la moarte, tu ma condamni la fel pe nederept,nu e bine sa judeci ca e pacat,nu uita ca pavel era pacatos, petru era si el ba chiar la si tradat de ori, vreau sa isi spun ca dumnezeu iubeste pacatosi nu farisei, cei care se dau sfinti, eu nu il urasc pe iisus nici pe dumnezeu, am citit mai multa biblie ca tine, filozofia egalitati a lui iisus nu e rea, primi crestini se ajutatu intre ei, stateau impreuna, cand rabinul a venit la iisus sa spuna cum se poate naste din nou nu la judecat, tu judeci tu nu esti iisus sa judeci omule

| RAY explică (pentru Nilsson):

Ultima replica e un citat de pe wikipedia si cica imi scrii ca sunt fanatic ateu )))))))))))

Răspuns utilizator avertizat
| mark2018 a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

"alte religii pentru mine nu exista"
Pentru ca ai idei fixe.
Rigiditate mentala.

| mark2018 a răspuns (pentru Nilsson):

E un ateu caruia ii este frica sa se duca noaptea in cimitir, si face 7 pasi inapoi daca-i taie o pisica neagra calea.
rolling on the floor