| MadScientist a întrebat:

Ce dovada aveti ca nu exista Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| Never4ever a răspuns:

Am 4 dovezi:
1.Copiii ce mor de foame,orfanii,femeile ce isi parasesc copii, violuri, omoruri, furturi, femeile ce isi parasesc nou-nascuţii. Unde e Dumnezeu în toate astea?
2.Cine l-a creat pe Dumnezeu? A existat din totdeauna? dar poate si noi oamenii am existat din totdeauna..nu?
3.Cum s-au inmulţit oamenii? Adam şi Eva au facut multi copii(sa zicem)si copiii ăia cum sau inmultit? Frate si sora? Nu e normal.
4. Existenţa a cateva mii de religii, fiecare cu legenda si povestea ei.Asta dovedeşte ca nici una nu e adevarată.
Fundă?

38 răspunsuri:
| Never4ever a răspuns (pentru martzian):

Ma rog...fiecare interpreteaza si spune ce vrea despre argumentele(dovezile)pe care le-am dat.Tu le poti lua cum vrei.

| martzian a răspuns (pentru Never4ever):

E bine ca te rogi... Daca ai si argumentele la tine, le asteptam. Daca nu, iti doresc o seara buna!

| Seby90 a răspuns:

Faptul ca nu gasim o dovada ca el sa existe reprezinta o dovada ca el nu exista.

| PedoBarbie a răspuns (pentru Never4ever):

Bun răspunsul. Excelent.

| AlexiaDucesa2005 a răspuns (pentru Never4ever):

Mare dreptate

| aimullah123 a răspuns (pentru Never4ever):

1) De diavoli ai auzit? Astia pun oamenii sa faca tot ce ei nu pot face de ex: violuri, omoruri si ce ai mai scris tu pe acolo. Cel mai usor te minte diavolul cand te face sa crezi ca nu exista pentru ca atunci iti este usor sa crezi ca nici Dumnezeu nu exista
2) "Crede si nu cerceta". Dumnezeu a existat din totdeauna. Nu are inceput si nici sfarsit
3) http://www.ortodoxiatinerilor.ro/......ncest.html
4) Aici nu te pot contrazice. Exista foarte multe secte dar una singura este religia in care il cunosti pe Dumnezeu. Aceasta este ortodoxia

| Zamfir_Eduard_2001 a răspuns (pentru Never4ever):

La a 3-a dovada, Adam si Eva au facut in primul rand 2 baieti Cain si Abel. Deci cum au facut cei 2 copii, Cu Eva?

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Isus mi-a raspuns rugaciuni, ca si cum va face pentru toti ce se poocaiesc

Din experienta zic ca Lui Dumnezeu ii pasa de cei ce vor sa faca Voia Lui.
Cum a promis in Cuvantul sau, ca Dumnezeu sta departe de pacatosi dar asculta pe cei drepti

Aia e legea, nu ai cum sa o schimbi, happy
Dumnezeu a zis si a infaptuit

Întrebări similare