Dumnezeu normal ca egzista ca daca nu eista trebueau sa fie dife schimbari al supravetuiri pe pm
Bai inteligentule...tu ai crescut din maimuta asa-i asta confirmi daca zici ca nu exista D-zeu tu sarbatoredsti pastele.....craciunu? normal ca le sarbatoresti da dc?
Vezi ca esti contrazis pana acum de 65 de persoane
Daca spui tu ca Dumnezeu nu exista, gandeste-te cum, cine iti face inima sa bata si creierul sa functioneze? ca tu nu le spui ce si cum sa faca. Cum iti explici asta?
Esti enervant sa sti.Am dovezi multe dar nu ai cum sa intelegi esti prea orbit de zeu ala. Daca esti tare da-mi tu o dovada.Probabil vei spune ca nu o sa inteleg dar tu esti cel care nu intelege.Nu are rost sa continu conversatia cu tine ca no sa ajung nicaieri.Sa ai o zi buna!
Inca din scris mi-am dat seama cu cine stau de vorba.
Da strigam,, Doamne ajuta-ma'' dar nu ne ajuta nimeni.Eu sunt de parere ca tot ce se intampla se intampla de la sine nu coordoneaza dumnezeu nimic... daca exista sau nu asta nu stiu.
Pai dar cand ne nastem si cand murim nu putem decide noi nimic...eu cand m-am nascut am fost botezata pentru ca familia mea e crestina si mai multi oameni cred in dumnezeu de asta exista biserica. Unii oameni cred unii nu cred.