Internetul tasneste de informatie.
Poti gasi orice,te asigur ca sunt mult mai multi neruologi.
In Romania, unul din cei mai buni neurologi, daca nu cel mai bun, e Constantin Dulcan, care de asemenea e PRO NDE-urilor.
Mi-e cam lene sa stau sa caut pe internet niste site-uri in care se afirma ca Dumnezeu nu exista, ca Pamantul este plat, ca omul nu a ajuns niciodata pe Luna.
Dar le poti gasi si singur, cautand astea.
Daca niste link-uri reprezinta pentru tine dovezi, e de rau.
"Ia misca-te fara creier, mananca fara creier, bea fara creier, mergi fara creier, ridica un deget fara creier, clipeste fara creier, etc."
Fara creier? Hmm, pai cand nu o sa-l am o sa fiu liber de trup si voi putea face ce vrea
Rolul CREIERULUI este acela de a PERCEPE constiinta, nu e a o creea. Acesta e un rationemnt modern, gandit si analizat in prezent de neruologie, desi la stadiul de teorie.
'Datorită creierului, putem vedea, vorbi şi avea memorie. Acesta funcţionează cu ajutorul celulelor nervoase. '
Matei 10, 29. Nu se vând oare douã vrãbii la un ban? Totusi, nici una din ele nu cade pe pãmânt fãrã voia Tatãlui vostru.
Intelegerea ta este prabusita? Stiam de mult asta, nu trebuia sa ne-o spui.
Cele doua vrabii ale tale.Ia sa te vad.Din ce a facut zeul evreu materia? Din cate vad in biblie, nu zice ca facut materia
Zice dar nu ai inteles inca tu ce zice. "La inceput Dumnezeu a FACUT cerurile si pamantul, adica MATERIA. Chestia sta in intelegere. Dumnezeu NU trebuie sa faca ceva din ceva, EL SPUNE si ceea ce spune ia fiinta.
Se refera la atmosfera prin cer. . Materia nu e cerul si pamantul
Sa spuna 'sa-i dau lui Daniel un palat', dar fara sa il cumpar.Sau 'sa-i construiesc lui Daniel un palat ', dar fara sa miste nici un om un deget.
Pamant=Planeta.La asta s-a referit zeul evreu.Vezi ca nu numai pamantul este materie.Apa e materie, lumina e materie, etc.
Si daca te referi la 'cer'.Aia e atmosfera.Si nu e facuta din pamant.
Doar 9 pacienti din 101 pretindeau ca au avut NDE. Din acesti 9 pactienti, doar 2 aveau detalii. Deci esti full de bullshit!
Deasemenea, studiul a aratat doar "atentia distributiva" a pacientilor in stop cardiac. O diferenta enorma fata de ceea ce pretinzi tu ca a descoperit studiul.
Rezultatele studiului au fost cel mult neconcludente. Este de ajuns un google search si aflam cat de varza sunt presupusele tale "dovezi".
Asadar, repet, ce DOVEZI ca exista suflet?
Baga 6 ani de medicina, inca 4 de rezidential, si o specializare, ia-ti primariatul, mai fa o specializare in neuro.
Sau stai pe UPU in garda 48 h si iti dai seama pe unde vine sufletul. Niciun medic n-a gasit vreun suflet in operatie. Si nici vreun medic legist dupa moarte.
Asadar, ce argumente mai vrei? Fata de basmele tale?
De unde sti tu la ce s-a referit cineva caruia ii negi existenta, esti Mama Omida?
Faci afirmatii eronate, si tampite, bazate probabil pe comparatiile din visele tale.
Este știința, dragule. Și primesc numai felicitări de la moderatori pentru răspunsuri inteligente și folositoare.
Știința nu este de tine. Citește biblia. Ea te va ajuta sa nu mai fi virgin, sa îți iei apartament cu chirie, sa traversezi strada, sa bifezi cartela la metrou.
1 singur raspuns apreciat de editori.
"Răspunsurile apreciate de editori ale utilizatorului Delmo_Catalin_1984
Este legal si trebuie sa platesti factura de 900 lei. Termenul de raspuns legal este de 30 zile. Ai inregistrat reclamatia?
Trimite o reclamatie aici cu toate datele: contacteem.ro@enel.com
Apoi depune reclamatie la ANRE: https://www.anre.ro/ro/contact/depunerea-unei-petitii
Si la OPC:
http://reclamatii.anpc.ro/Reclamatie.aspx
Cand trimiti reclamatia la ENEL este important sa precizezi ca ai facut reclamatie la ANRE, nr..., data... si la OPC.
Vei fi contactat cu siguranta!
Mult succes!"
Sa zicem ca ti le-ar trimite in privat acele felicitari, pe naiba.
Tot ce stii sa faci e sa defaimezi spiritualitatea cu pseduoscepticisme ilogice.
Chiar si asa, sa crezi ca ai dreptate pentru ca niste moderatori te aprecieaza e o gandire de copil mic, inca rad in hohote :)))
Ma cunosti tu sa zici ca sunt virgin sau stau in apartament cu chirie? Gata inteligenta, treci acu sa ma argumentezi pe mine? Ai ramas fara idei valide? (de parca celelalte erau)
Eu sunt un copil. Chiar și acum. Și tu ești copilul Domnului, potrivit religiei tale.
Eu am glumit dar vad ca nu înțelegi esența.
Acum sunt sigur ca ești virgin. Mai citește ce am scris, era tocmai invers. Nu am timp de tine. As vrea sa va educ pe toți dar nu poți face imposibilul.
Dacă treci testele poți veni la cursurile mele. Altfel chiar nu am timp de copilării.