Pai de ce se plâng? Nu de asta sunt atat de crdinciosi ca sa ajunga sa il cunoasca pe dumnezeu mei repede?
Nu no sa vina
Pana si in scenariile stiintifice Soarele se va stinge intr-o buna zi sau Universul va ingheta. Eu inteleg ca vrei sa ne faci sa uitam de aceste evenimente inevitabile, dar trebuie sa acceptam realitatea, nu savant SilentRain?
Nici tu, nici eu nu o sa prindem asta, Steregoi
Era vorba de sfarsit, nu te etichete fortate asupra mea. Deci, am dreptate ca o sa vina sfarsitul lumii intr-un fel sau altul, ori nu? in caz ca nu, raspunde-mi CU ARGUMENTE.
La un momendat unul foarte, foarte, foarte, foarte îndepărtat va veni sfârșitul lumi
Omenirea nu este suficient de avansata incat sa incadreze sfarsitul in niste limite posibile exacte. Dar, oricum, multumesc ca imi dai dreptate, ca imi dai ceea ce imi apartine, esti o dulcica
Spune-le că așa au zis și ăia când a fost pandemia de ciuma, febra galbena, etc.
De cate ori sa mai fie strigat lupul?
Eu as rede de ei pe ascuns, i-as ignora si m-as uita cu o fata la ei care s-ar citi clar,, esti sanatos la cap?"
Dacă rad cred ca imi iau si un șlapi la ureche
A-și vrea doar sa se calmeze, nu vine apocalipsa...
E ca si cum mi-ai spune ca ai vrea sa levitezi.
)
Toată lumea a luat-o razna, pana si vecini cred asta
Am încercat de 3 ori sa le explic ca nu e sfârșitul lumii, ca viata o sa revină la normal, bla bla bla
Intreaba-le de ce nu se bucura de venirea Domnului Isus. Daca sunt creștine ar terebui.
Vezi tu care e șmecheria, ca Isus nu vrea sa vina si el pe mod silențios
No, no, El vine cu foamete, războaie si boli
Asa sunt crestinii astia.Toata viata il cauta pe Dumnezeu iar cand apare o ocazie adevarata sa-l intalneasca incep sa se vaite.
Cine a fost educat de mic in felul asta sa creada in fantezii si minuni false, cand e adult, continua in aceeasi directie, chiar daca realitatea e alta. Lucrul asta se intampla din cauza nestiintei, neacceptarii realitatii si bombardamentului cu informatii false la care e supus omul obisnuit. Cine e dispus sa creada orice fantezie care nu are nici o sansa sa fie adevarata, asa va muri cu aceasta convingere. Asta e rezultatul inlocuirii stiintei cu credinta.
Din cate am auzit din prorocii( oameni cu oscuti de familia mea si sunt adevarate) sf lumii este foarte aproape(1-2 ani pana la venirea lui antichrist) daca vrei sa asculți si tu înregistrarea scrie mi in privat si am sa ti dau contul meu de messenger si ti o trimit acolo( sau oricine vrea sa o auda)
N-ar trebui să judecăm.
Există oameni care, cred cu sfințenie că lucrurile scrise în biblie se vor împlini la un moment dat și că ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în momentul actual reprezintă semnele împlinirii a ceea ce e scris.
Nu e nimic anormal, bănuiesc că o bună parte dintre noi e puțin speriată, însă asta nu ne dă motive să credem că va veni sfârșitul lumii, doar Dumnezeu știe dacă va veni sau nu.
Trebuie să rămânem calmi. Explica-le rudelor tale că am trecut prin lucruri la fel de grave precum : ciuma, holera, ebola, gripa spaniolă.și pentru toate s-au găsit un leac.
Trecem prin momente grele însă dacă stăm acasă putem salva atât viața noastră cât și a celor din jur.