Depinde de religie, fiecare religie crede ca alta religie este rea iar ea unica si perfecta, desi pentru uni este papa de la roma, pentru uni daniel pentru alti pastori sectelor, acest antihrist poate fi o organizatie nu o persoana, asta am vazut intr-un doc, desigur ca sunt basme
Nu, este sau mai exact va fi un om care va contesta învățăturile lui Hrist și va încerca să îi ia locul în mintea oamenilor și în biserică, propovăduind o doctrină falsă.
Cica ar fi Putin :)) :
https://www.gotquestions.org/Romana/cine-este-Antihristul.html
Din ce am gasit pe net, sunt mai multi anticristi, si astia ar fi cei care sunt impotriva crestinismului, iar altii spun ca ''anticristul este o persoană individuală, unicul dușman al lui Hristos''. Oricum ar fi, teoretic este un om al diavolului.
Anti - impotriva, hrist - vine de la Hristos. Parerea mea este ca antihrist inseamna impotriva lui Hristos.
"si orice duh, care nu marturiseste pe Isus, nu este dela Dumnezeu, ci este duhul lui Antihrist, de a carui venire ati auzit. El chiar este in lume acum." (1Ioa.4:3)
De aici reiese ca TOTI cei care nu cred in Iisus sunt antihristi, iar in conformitate cu Evanghelia asa este. Doar cei care cred in Iisus si traiesc potrivit invataturii Lui sunt ai lui Dumnezeu (cei alesi ).
,,Ciine este mincinosul, dacă nu cel ce tăgăduieşte că Iisus este Hristosul? Acesta este antihristul, cel care tăgăduieşte pe Tatăl şi pe Fiul." 1 Ioan 2:22
Va veni aici pe Pamant perioada antihristului. Atunci vor fi vremuri foarte inselatoare. Am înțeles ca el va putea face minuni, cu ajutorul celui rau bine inteles. Si multi oameni vor crede ca el e Fiul lui Dumnezeu. Si va fi o perioada in care vei fi obligat sa iti pui cip. Pecetea lui Satana. Care contine numarul 666. Si cei care vor refuza sa isi puna, practic nu vor fi cetățeni, nu vor putea cumpăra, avea casa, vinde. nimic. Totuși cei care nu isi vor pune vor fi paziti de Iisus Hristos. Cred ca acele vremuri nu vor veni cat inca exista Sf Liturghie, cat oamenii mai merg la biserică, cât inca lumea face copii si cat inca exista iubire intre noi.,, Sfârșitul lumii va veni, cand iubirea celor multi se va raci''
În creștinism, Antihristul este întruchiparea răului absolut într-un singur individ. Este exact opusul lui Isus, ținând cu cel rău. Eu cred că este un om al diavolului.
anonim_4396 întreabă: