Pentru cine nu vrea sa accepte cum functioneaza stiinta e logic ca profetiile par mai credibile.
Ce stiinta? Aia nu e stiinta. Cateva oase contra multor profetii care se implinesc.
Implinirea *previzibila a "profetiilor" din biblia scrisa de noi, corect? Daca stai sa te gandesti totul este previzibil. Oamenii sunt egoisti, rai, superficiali, si la un moment dat se saboteaza. Nu e greu de analizat.
Fa un exercitiu de imaginatie, exclude orice informatie ai avut pana acum(biblie, savanti, cercetatori, oameni), esti doar tu cu creierul tau. Crezi ca exista Dumnezeu? Nu e greu sa ajungi la o concluzie faina.
Ești vreun jizăs mai mic de spui: "am spus"? Nu ești in stare să argumentezi nimic?
Nu ai facut nimic din ce am zis. Ai dat un raspuns doar ca sa fie dat, incearca sa vezi mai deep, si Dumnezeu vrea asta.
Si cum functioneaza stiinta? De unde si-au dat ei seama ca noi suntem maimute evoluate? De unde si-au dat ei seama ca pamantul are nu stiu cate miliarde de ani? De unde au dedus toate astea? Stiinta e bazata pe teorii, nimic concret, asta e stiinta
Oasele le poti examina la microscop sau data varsta. Credibil 100%
Mapamondul, in mod ciclic, este supus multor intamplari nefaste, razboaie, cataclisme, molime, cu sau fara profetii.
Pace
"Meme10Memu - Pune-ti mintea la contributie."
"Meme10Memu - Apuca-te si citeste biblia"
tu vezi că-ți dai cu stângu-n dreptul (traducere: te contazici singur și nici măcar nu știi că o faci)
maintereseazaZZZ întreabă:
Inferno întreabă: