Într-o conversație cu mine i-ai numit pe hinduși și budiști sataniști și păgâni iar acum cand cineva îți critică dogma îl întrebi cu ce drept o face? Voi fanaticii creștini aveți o ipocrizie în voi de ajunge la cer!
De fiecare data, fata in fata cand gresesc pe cineva.
Internetul e exclus din ecuatie.
Să crezi tu că ți-l dau. Din moment ce ai mințit că ști Biblia mai bine ca noi și că ești mai "credincios", asta rămâne exclus. Dacă îți ceri scuze îți dau.
Te luai de gramatica mea. Hate, nu heate . Să te mai iei data viitoare.
Așa se pare. Lasă-l frate în pace, că tot nu o să înțeleagă.
Lasă mă Ray, că eu știu ce însemna. Tu nu ai folosit cum trebuie cuvântul.
Asta e mandrie a nu recunoaste propile greseli, ti ai cerut vreodata iertare?
Da eu ce ți-am propus într-un mesaj? Nu era vorba de mine, ci de tine aici în comm. Nu mă întreba tu pe mine, tu răspunde primul. Oricum, și dacă îți dau sursa, cu ce te ajuta, că tu nu crezi în nimic? Tu tot pe teoria evoluționistă mergi, așa că nu te ajuta cu nimic în viața vorba mea. Ești pus pe ceartă mereu și pe batjocură. Eu am incercat să fiu om cu bun simt, dar cu tine nu se poate, și asta din cauza ta. Oricum râzi pe la spate de credincioși, deci...
Nu vin cu versetul, pentru că ești cum am menționat. Nu spuneai tu de creștini cum că ar fi din grotă, din evul mediu, înapoiați etc?
Ai scos din context, contextul era altul, am scris ca conform unui sondaj facut pe TPU se regaseau in categoria dogmatici, bigoti, inchisi la minte ce nu e adevarat din asta, inclusiv danut care e aici a spus ca niciodata nu iti va schimba credinta
Pai ce, tu îți vei schimba credința ta în Darwin vreodată? Ești la fel că el și îl acuzi.
Da tu nu ești creștin. Vorbeam strict de tine ateule, nu mai ocoli subiectul. Nu ești în stare nici macar să recunoști ceva.
A-ti arata adevaratul caracter nu inseamna ca iti iei aproapele in deradere dar voi ati citit ca un crestin "intoarce " si celalat obraz cand este lovit DAR ati uitat sa cititi ca Dumnezeu a spus ca un crestin sa fie INTELEPT si sa se comporte ca vulpile si sa nu se lase umilit de toti neavenitrii de pe lumea asta. Vrei stima, ofera respectde de nu, CE vei da aia vei primi. Si nu mai astepta ca un crestin sa fie bataia ta de joc injosindui credinta si Creatorul.
benny7 întreabă: