| Steregoi a întrebat:

Ce e raiul? Unde e raiul?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Steregoi explică:

Pentru CatalinaAndreea1996:

Daca privesti locurile frumos amenajate parca te uiti la cate un colt de rai. Raiul exista. Raiul va exista la scara globala. Pentru a intelege asta nu e nevoie sa fii bolnava cu capu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regatul lui Dumnezeu este o ``țară`` în care pot locui veșnic oamenii care vor fi mântuiți. Acest Regat este condus de Isus Cristos. Acest Regat este aproape, deoarece sfârșitul este aproape. Ai putea citi Revelația (ultima carte a Bibliei) pentru că în ea sunt cele mai multe informații cu privire la sfârșit.

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Raiul este un loc pe pământ pe care Dumnezeu l-a rezervat celor credincioși. Ne vom ridica la cer atât cei morți cât și cei vii. După ce vom fi judecați, cei care au fost credincioși vor trai pe un pământ nou unde nu exista păcate, boli etc.

| Steregoi explică (pentru BADBUNNYaruncacubanii):

Ai scris o poveste expirata pentru mine si ilogica.

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns (pentru Steregoi):

Pai povestea asta expirata este scrisa în cea mai citita carte din lume din toate timpurile. De unde știm despre rai? Din Biblie. Ce ne spune Biblia despre rai? Ceea ce am spus eu mai devreme și ai susținut ca este o poveste expirata și ilogica. La ce răspuns te așteptai? Raiul este într-un sat din România? Unde este logica ta?

| Steregoi explică (pentru BADBUNNYaruncacubanii):

Nu scrie in Biblie ce ai povestit tu acolo.

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns (pentru Steregoi):

Isaia 65:17
Căci iată, Eu fac ceruri noi și un pământ nou; asa ca nimeni nu-și va mai aduce aminte de lucrurile trecute și nimănui nu-i vor mai veni în minte.

2 Petru 3:13
Dar noi, după făgăduința Lui, așteptăm ceruri noi și un pământ nou, în care va locui neprihănirea.

Dacă te referi ca nu scrie ca vom fi judecați sau ca nu murim... te înțeleg. Noapte bună!

| SpeedPrimer a răspuns:

E o comuna din TELEORMAN.
Probabil lângă vila lui Dragnea

| CatalinAlexandru1989 a răspuns:

Raiul este in sufletul nostru... bucuria pe care noi o primim de la Dumnezeu si o impartasim celor dragi. ceea ce daruim aia primim. daca vom simti si vom cunoaste raiul inca de aici de pe pamant dincolo vom avea vesnic parte de el

| CatalinaAndreea1996 a răspuns:

Raiul este un loc in mintea indoctrinatilor religiosi.
Acesti bolnavi psihici cred ca vor ajunge acolo dupa moarte daca se umilesc in faza unui zeu invizibil si razbunator.
Stai departe de asemenea persoane ca prostia lor sa nu te contagieze.
Sau este deja prea tarziu?
Alo, Vassile ma auzi?
Alo!

Întrebări similare