| Wehrmacht a întrebat:

Ce e tampenia asta cu pacatul stramosesc? Din cate am inteles eu, prin botez se iarta pacatul stramosesc nu? Eu cred ca e o tampenie sa incerci sa ineci un copil care nu are nici 1 an pentru ca aia de acum AAAA ani au facut ce au facut.Si in plus, ce legatura are asta nascut acum cu aia de atunci? Niciuna.Trebuie sa fi prost si incostient ca sa incerci sa ineci un copil din cauza asta.

Răspuns Câştigător
| Hirako a răspuns:

1) Nu exista dovezi cum ca Iisus a facut asta, doar o scriere facuta manual de oameni numita Biblie.
2) Eram ironic cu "sarpele magic"
3) Cred in Dumnezeu dar nu si in religie.Preotii sunt niste ipocriti obsedati de bani si putere, iar voi, crestinii niste idioti care ii platiti pe acei ipocriti, sperand ca astfel D-zeu va va trimite in Rai.Mai bine donati banii pe care ii platiti bisericii unei institutii care are nevoie ( copii bolnavi, orfani, lumea a 3-a, etc. )
4) Nu ma cred mai bun ca Iisus, ma cred mai bun ca cel care a inventat povestea asta.Sau tu chiar crezi orice auzi? Daca eu scriu o carte intitulata "al 3-lea testament" si ea ramane ingropata pe undeva 2000 de ani, oamenii de atunci care o vor gasi trebuie neaparat sa creada in ea? NU!

Asa ca dispari, maimuta mancatoare de sosete!

36 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Imi pare una dintre cele mai mari prostii sa scufunzi un copil de cateva luni in apa, e un risc foarte mare sa se inece.

| shadovv a răspuns (pentru soimos):

Nu stiu ce legatura are Adevarul absolut cu ceea ce am spus mai devreme. Nu, nu sunt posesorul lui. Daca as fi nu as mai exista printre voi.

| soimos a răspuns (pentru shadovv):

Zau?
Si eu care credeam dupa tonul pe care ai raspuns ca esti stapanul Adevarului Absolut.

| shadovv a răspuns (pentru soimos):

Nu's stapanul lui, dar stiu calea spre el. Altfel as fi ateu si nu as stii practic nimic. Daca ma judeci dupa tonul (vocabularul) textului atunci si eu ar trebui sa te judec dupa acest criteriu si nu cred ca ti ar place ce as deduce.

| Classiffied a răspuns:

Da si pe mine ma agaseaza chestiunea. un copil la varsta asta (bebelus) n-are discernamant deci nu trebuie botezat va decide( cand va creste) el singur sa creada (D)

| AdeJustMe a răspuns:

Pai eu una am ajuns la terapie intensiva dupa botez!laughingGlm...da nici mult rau nu mai aveam!