Fie ca este insecta, animal au om se numeste canibal, iar fenomenul poarta numele de canibalism.
Imi pare rau dar nu.
Sunt prost, nu stiu.
Spune-ne raspunsul
Hhmmm nu vreau.Mai astept un pic macar pana maine si nu cred ca esti prost.Prostii nu ar incerca sa raspunda.
Cronos isi mananca fii de frica sa nu aiba soarta lui Uranus insa Zeus este salvat (si asa continua povestea olimpului)
Daca te referi la legendele olimpului, Cronos isi manca fii de frica sa nu-l detroneze...
Nu,nu este nici un zeu din nici o religie.
Am vazut un documentar de un tata care creste pui, isi ajuta partenera la nastere, cateodata i si manca dar nu stiu cum se numesc arata ca hemsteri
Din intgrebarea ta se pare te referii la oameni. Daca o sa spui de fapt altceva atunci intrebarea nu este pusa corect.Numim fii doar in cazul oamenilor.In cazul animalelor nu am auzit sa se numeasca fiii cum zici.
Ursii polari? Am vazut un documentar cum ursoaicele isi protejau puii de tatii lor
Esti...atat de departe de raspuns.
Da-mi mai multe detalii te rog
Raspunsul este mai usor decat pare.Este un ciclu al naturii.Nu pot sa-ti spun mai mult
DEci? Ne spui acum?
Raspunsul este oceanul! Apa se evaporeaza si din apa oceanului ies norii. Dupa ploua si apa se duce in rauri care se intorc in mare,
In ezoterism, Cronos simbolizeaza timpul. Am dat un asemenea raspuns pentru ca ai pus la religie
Aaa... Dupa un anumit timp am crezut ca este Dumnezeu, deoarece el ne-a creat si tot el ne ea ( cand murim)