| RAY a întrebat:

Ce este,ce inseamna omul pentru Dumnezeu?

Marioneta lui, sclavul lui cu care se joaca, il testeaza o viata apoi il trimite in rai sau in iad? Ai dreptul sa il contrazici?

11 răspunsuri:
| BogdantheDreamer a răspuns:

Omul este creatia. Dumnezeu este creatorul. Viata este darul lui Dumnezeu pentru noi. Ai putea contrazice perfectiunea? Si daca ai avea dreptul, ar avea rost?

| RAY explică (pentru BogdantheDreamer):

Eu am spus ce e este omul pentru dumnezeu

| BogdantheDreamer a răspuns (pentru RAY):

Omul pentru Dumnezeu reprezinta poate cea mai mare dovada a manifestarii si existentei Divine, iar mai presus de asta, noi toti suntem fii lui Dumnezu.

Tot nu ai raspuns la nimic

Nu am alt raspuns.

Din vt aflam ca dumnezeu face ce are chef cu cine are chef practic niste marionete, sclavi, ai prins ideea

Da. Fie ateu, fie crestin, fie budist, etc. Toti suntem marionete. Suntem altceva? Avem noi putere sa fim altceva?

Deci tu te consideri un simplu sclav a unui creator atat

In comparatie cu oamenii, ma consider egal si cu acelasi drepturi. Dar in comparatie cu Dumnezeu trebuie sa fi nebun sa te etichetezi altfel.

De ce esti nebun? un creator rational, matur, inteligent, nu ar favoriza niste persoane care au crezut in el orbeste si ar aprecia pe cei care isi folosesc mintea

| Frank51 a răspuns (pentru RAY):

Problema e ca nu suntem in masura sa il intelegem. Iubirea fata de Dumnezeu este ca si fata de un tata. Nu esti sclavul parintelui, dar nici nu ai autoritatea sa il contrazici sau sa nu il respecti.