Forța gravitațională...care ne face sa gravităm în jurul centrelor noastre de interes-în religie desemnată ca și "sclavia egiptenilor". Despre restul:ești tu mai bun decât restul? pentru ca știi,am observat des ca în ceilalți ne vedem pe noi înșine(sorry dacă e greu de suportat,ai putea sa îți pui întrebarea,deși cred că pentru a fi capabil de discernământ trebuie să fii foarte sincer cu tine însuți).Da,dacă ai fi capabil să simți cum dai dragoste celor din jur-iar dragostea aceasta,lăuntrică,schimbându-te pe interior,poate că îi vei vedea schimbându-se și pe alții-dar până atunci...
Dar îmi pare rău citind ce ai scris,atât de bine cunosc sentimentul! eu am pregătit o scrisoare la mitropolie să îi rog să se roage pentru noi, în postul asta, ca să ne putem iubi dușmanii...chiar avem nevoie de ajutorul Domnului, la capitolul asta.
Trimite și tu una.
Pai ai uitat "jekmaneala" de capetenie pentru care primesti praful de pe toba :TVA CAS CSS SOMAJ Liota de impozite care ajung cam la x% din leafa X>45%
Prin gravitatie ajung la guvern si tot gravitind banii ajung la regii asfaltului si mai graviteaza si in buzunarul neamului "smecherestilor"Asta este gravitatia adevarata Am uitat de gravitatia spre pusculita de partid ca de pliantele costa orele la TV costa eheee o sa zici pai eu am ramas cu fluieratul a paguba din cauza gravitatiei =asa este si mai poti pune praful de pe toba
Uite un efect si explica tu cauza ui mina pe o caramida si ii dai drumul pe picior =gravitatia. Uite si pentru silviu 1)daca sare de la 2 cum face? 2) dar daca sare de la 9 cum face? 1 intii buf apoi auuuu 2)intii auuuu apoi buf de el este ateu sare de la 9 si este mindru de asta sa nu ii fie de deochi
Gravitatea e forta care tine idiotii pe pamant. Pt o definitie stiintifica exista wikipedia.
Cat despre atei vs cre(s)tini...Ehh,in general credinciosii sunt aia care ataca mai mult. Dar ce sa-i faci...e vina gravitatiei ca tine prostii pe pamant
Sunt mandru ca sunt ateu.
Gravitatia este forta cu (.) care pamantul atrage orice corp de pe suprafata sa sau din apropierea sa.
Viata este grea si nu totdeaua este roz trebuie sa facem fata problemele si sa iesim mereu din umilinte si din pierderi cu (.) capul sus!
Ateii nu ar trebui sa se cerete cu crestinii si invers. Fiecare cu parerea lui. Cand o sa murim probabil o sa aflam adevarul si o sa-l vedem cu ochi nostri pana atunci...doar vorbe ce spunem noi si ne pierdem timpul.
App, ce legatura are gravitatia cu viata?
Vroiai sa spui de ce se atrag lucrurile idiotule, pentru ca gravitatia are definitie
1.Nu-s tigan.
2. Prostimea merita jignita, ca altfel nu isi dau seama cat de prosti sunt.
Silviu nu-i prostie sa nu scrii corect romaneste 5 miliarde no scriu sunt toti prosti?
Nu stiam ca sunt 5 miliarde de romani
si DA, denota prostie faptul ca nu stii sa scrii, faptul ca nu pui virgule si puncte.
Francesca,mi se pare că al doilea raspuns pe numele meu-e de fapt pentru tine.
Miradoniz tu esti orb rau citeste ce am scris orbule m-am referit ca 5 miliarde nu stiu romana
Pentru gravitație, ai wiki, cum ți-a spus deja silviu aici ești la "religie"-exista o altă categorie "știința".De ce ar pune cineva o întrebare aici-și sa se mire când primește un raspuns creștinesc-mă depășește
Rizztheseballs6969 întreabă: