Acest raspuns l-am mai dat la o intrebare:
Cartea Sfanta in care scrie ca in ziua a nu stiu care sfant oamenii trebuie sa se calce in picioare ca sa pupe acele moaste., fix in ziua aia ca alt fel este un pacatos.Bine omule, vrei sa te duci sa te inchini la acele moaste, nu te contrazice nimeni, dar spune-mi si mie de ce neaparat azi cand toti se ingramadesc, daca intr-adevar sunt facatoare de minuni atunci nu conteaza cand te duci, nu?
A stai da nu scrie asta, atunci de ce o facem?
Este Cuvantul lui Dumnezeu scris de oameni cu ajutorul Spiritului Sfant ca trecutul lumii sa nu fie uitat iar crestinii sa aiba raspunsuri la intrebarile lor.
La fel este si Torah si Coranul(inspirat din Biblie).
Ce dovada ai ca acel cuvant a fost inspirat de Dumnezeu si nu de "dumnezeul" veacului acesta, adica de Diavol?
Faptele, adica zecile de milioane de crime justificate de Biblie ce crezi ca dovedesc?
Dovedesc cumva ca acele texte sunt inspirate de Dumnezeu?
La fel si pentru Torah si Coran?
Tu nu stii nimic despre Biblie! Satana se teme de Biblie si daca o scria el atunci de ce sunt atatea laude despre Dumnezeu Iisus si Maica Domnului? Tie iti lipsesc neuronii chiar nu stii nimic despre crestinism. Dumnezeul viacului acesta e satana pentru ca oamenii sunt pacatosi nu ca el a scris si Biblia.Impusca-te.
Cum sa se teama Dracu de Bible daca el este nascut odata cu NT, (in VT nu exista Diavol decat in interpretarea mincinoasa crestina) si tocmai Diavolul este "dumnezeul" Noului Testament, sau cum iti inchipui ca NT ischimba LEGEA care este data de Dumnezeu lui Moise?
Evident ca Diavolul este Dumnezeul veacului acesta ca doar nu pe degeaba "dumnezeul" crestinilor se lauda ca detine Cheile Mortii si ale Iadului,... nu si ale vietii si Raiului!
De impuscat fac pariu ca te vei impusca tu inaintea de Judecata de Apoi si anume atunci cand realizezi ca bunul Dumnezeu este neiertator pentru un singur mare pacat, si anume pentru pacatul Neascultarii Legii date de El, si tu vei plati prostia asta ca te inchini Diavolului numindu-l Dumnezeu!
Postarile tale sunt unelte subliminale furate de la dorugar, care si el le-a furat de la soimos. Poi daca nu poti avea propriile tale idei, se merita sa citim?