Nu ştiu şi nici nu-mi pasă. Prefer să-mi trăiesc viaţa, decât să mă gândesc la ea.
Te nasti, traiesti, te reproduci, si mori. Asa a ramas de cand exista viata pe pamant.
Viata e ceva ce o traim de cand ne nastem pana murim, facem fel si fel de chestii (unii pe plan profesional si in dragoste, altii pe plan profesional sau sa nu mai zicem de infractori care isi irosesc viata de pomana) si isi ispasesc ani grei in inchisoare. Viata e ca un joc dar pe care ne-o facem asa cum gandim fiecare; soarta sau destinul e valabil doar pentru acele persoane care nu au suficienta incredere in ele pentru ca daca stiu sa-si manipuleze gandurile incat sa fie bine au o viata buna si in Romania nu neaparat in strainatate.
Este urmarea drumului ce duce spre platirea creditului ce ne-a fost dat! Ceea ce ar trebuie sa gasesti de fapt este pe tine insuti, caci de aici iau nastere toate...
Viate este un timp care se consuma orice ai face,sidaca stai tot consumi timp si daca alergi sa aduni bogati el tot se consuma,deci este un timp de decizie,dar decizia sa nu fie luata cand s-a terminat timpu, deci un sfat pocaiestete, cand sa te pocaiesti? cu 5 minute inainte sa mori, gandeste-te bine.
Nu a fost inventat de nimeni.Niste baieti cu prea mult timp liber si o minte plictisita, s-au apucat intr-o zi sa desluseasca ei tainele vietii, ale universului, ale mintii si menirii noastre pe pamant.Stii ce-au gasit? Fix pu!