Nu zic creștinii, scrie în Biblie. Dacă vrei să vezi un animal, uită-te în oglindă.
Răspund pentru cp am acest drept. Întrebarea dtale provoacă o dispută aici, este fățarnică.
Dacă nu îți convine că răspund, poți să mă ignori.
Da, dacă este provocată cu intenții rele și greșite, așa cum rezultă din modul în care ai pus dta întrebarea.
Ziceti ca Dumnezeu a creat animalele, plantele si pe om, nu?
Astfel îi acuzi indirect că ideea că Dumnezeu a creat și animalele ar fi greșită. nu?
Și cum faci asta?
Pui întrebarea ca și cum toți creștinii de acum ar fi așa de tâmpiți încât nici măcar ei nu știu ce este un animal, deci tâmpiți total. Așa că întrebi, ca să le demonstrezi tu că ei ei proști dacă ei cred în Biblie, care vorbește de crearea animaler de către Dumnezeu.
Acesta este dedesubtul întrebării dtale, nu este o întrebare de ajutor, să fii ajutată ca să îți clarifici dta o problemă, utilizând rolul sitului pentru a fost creat, TPU, toți pentru unul, iar nu pentru a provoca dispute.
De aceea consider disputa dtale ca rea. Ai urmărit un interes egoist personal, să te bagi în seamă, un interes animal, de aceea ți-am spus să te uiți în oglindă, să îți vezi adevărata față.
Toate inrebarile lui sunt puse cu scop de a provoca cearta, ura, si dezbinare, pentru ca el nu cauta nici un raspuns niciodata, vrea doar sa se ''distreze'' pe seama oamenilor provocand cearta si apoi sa stea sa priveasca si sa rada cum ei se cearta, este un mod ciudat de a-ti petrece timpul si de a te hrani cu asta, de asemenea.
De cand, prin intrebare, nu cauti raspuns...
Nu vreau să sune ca o jignire, dar ateismul nu susține că omul este un animal evoluat și cu rațiune? Dacă ești ateu, de ce te-ai simțit ofensat de acel raspuns (cu uitatul în oglindă)?
Creștinismul, din contră, susține că omul a fost creat după Chipul și asemănarea Lui Dumnezeu. Ce înălțător, nu-i așa?
Da exact, îi intrebi pe creștini dacă nu știu ce înseamnă un animal, de parcă ei ar fi cretini. Apoi te legi de Biblie, de parcă cretinismul lor ar fi creat ea. Chiar nu îți dai seama ce faci când pui întrebarea de asemenea manieră, sau te faci că plouă cu cârnați la tine în cartier?
Nu am adus în discuție ce ai zis tu despre ateism, ci am adus ceea ce face el.
Am fost prezentă la orele de filozofie, inclusiv la lecția "Omul", iar acolo a fost adusă în discuție și perspectiva ateistă.
Și ce? Oricând va exista un cel mai inteligent animal. Dacă nu eram noi, erau gorilele poate, care deja știu limbajele semnelor. În plus, spui asta presupunând că cunoști toate formele de viață, ceea ce nu poți cunoaște într-un univers atât de vast. Probabil sunt destule specii nedescoperite chiar și aici pe Terra.
Poti sa crezi ce vrei, este irelevant.Esti doar un animal urat care se crede inteligent.
Ca bine si corect zici!
Si nu are dreptate? Ca pestele este tot timpul curat, pe cand unele animale inteligente NU.
Eu nu am cunostinte mari in domeniu, dar cred ca dpdv al crestinilor, animalul e ceva facut de Dz ca sa nu se plictiseasca omul, sa aiba si el fata de cine sa se simta superior si in plus animalul e bun la toate, cum s-ar zice e de ajutor omului.
Sunt bune intrebarile astea ca mai clarifica unele lucruri la care multa lume nu prea se gandeste, deci mai inlatura din superficialitate si din ignoranta.
Biblia spine că Dumnezeu i-a dat omului autoritate peste toată creația. Și mai spune și că omul a fost făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și că Dumnezeu i-a suflat suflare de viață în nări omului (adică i-a dat un duh). De aceea oamenii sunt mai "speciali" decât animalele
OctavianDanielMaria întreabă:
kaynmaincallme întreabă: