Serios? Duhul nu stia sa vorbeasca cand aveam 1 zi?Al dracu duhulet al meu nu stie toate limbile vorbite pe pamant
Pai ***, poate "duhuletele" noastre le stie, dar nu le stim noi, ca trebuie sa le invatam daca vrem sa le stim.
Ne soptesc in ureche
Ei, ce auzi in ureche e altceva, nu poate sa fie duhul tau, fiindca duhul e in interior iar ce auzi in urechi vine din exterior.
Da, interiorul comunica cu urechea.Stiind ca urechea e centru echilibrului.
Aia e cu totul altceva. Eu ma refeream strict la sunete.
Deci.E spirit. Oare s-au luat la tranta vreodata duhul sfant cu zeul evreu? Si ca sa vezi cum pot sa devin si eu Dumnezeu sau duh sfant, ca ceilalti sfinti
Bine, dar cand faci asta sa ma chemi sa fac poze si sa fac bani din ele pe net
Biblia spune Iacov 2/26:"După cum trupul fara duh este mort, tot așa, credinta fara fapte este moarta."
Eclesiastul 12/7:"... pana nu se întoarce țărâna in pământ, cum a fost, si pana nu se întoarce duhul la Dumnezeu care l-a dat."
Luca 23/46: "Tata, in mâinile Tale Îmi încredințez duhul! Si când a zis aceste vorbe, Și-a dat duhul".
Fapte 7/59: " Doamne Isuse, primește duhul meu!". Voi ateii cui încredințați duhul! Oricum, el se întoarce la Dumnezeu care la dat. Indiferent daca credeți sau nu.
Concluzia: Duhul omului este acea suflare de viață pusa de Dumnezeu in fiecare din noi.
Ce nu spune biblia despre zeul inventat de evrei, ca doar el l-au inventat