anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este un luke warm christian? Nu am inteles foarte bine, dar am inteles ca nu exista iertare pentru asta.

Răspuns Câştigător
| Werrich a răspuns:

Creștinii lukewarm selecteaza părțile care le convin din Biblie.
Creștinii pretinsi se tem de Adevărul biblic
Creștinii pretinsi ii iubesc doar pe cei care ii iubesc la rândul lor. Se incalca porunca lui Isus de a iubi pe oricine.
Creștinii pretinsi îl iubesc pe Dumnezeu dar pun condiții.
Creștinii pretinsi se tem de pedeapsa lui Dumnezeu mai mult decât de păcatul propriu-zis.

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Adica daca nu esti suficient de fundamentalist si de fanatic, nu jignesti homosexualii cu orice ocazie, inseamna ca esti lukewarm.

| CostinAlamariu a răspuns:

Cineva care e crestin doar cu numele. Se cheama crestin, dar in realitate e superficial si nepasator si ignora esenta vietii crestinesti.

| Werrich a răspuns:

Lukewarm Christian înseamnă
"creștin căldixel", o persoana care se pretinde a fi creștin dar care nu trăiește conform învățăturilor biblice.
https://truthfullymichelle.com/signs-of-a-lukewarm-christian/

| DaniiAlex a răspuns (pentru Werrich):

Imi poti da cateva exemple te rog?

| Werrich a răspuns (pentru DaniiAlex):

Creștinii lukewarm selecteaza părțile care le convin din Biblie.
Creștinii pretinsi se tem de Adevărul biblic
Creștinii pretinsi ii iubesc doar pe cei care ii iubesc la rândul lor. Se incalca porunca lui Isus de a iubi pe oricine.
Creștinii pretinsi îl iubesc pe Dumnezeu dar pun condiții.
Creștinii pretinsi se tem de pedeapsa lui Dumnezeu mai mult decât de păcatul propriu-zis.

| marinaru777 a răspuns:

Sangele lui Iisus pe cruce achita orice datorie numai sa renuntam la pacat si sa ne spovedim, impartasim.