Viata este trecerea omului pe Pamant de la nastere pana la moarte. Viata este un drum si ca orice drum, are si portiuni netede si gropi, are si suisuri si coborasuri, are si intersectii cu alte drumuri. Depinde de tine ce fel de calator esti...
Viata e ca si cum am intra pe o usa si am iesi pe alta.Cand isesim intram in vesnice(nemurire)
Intrebarea este cam generala. Din cele mai vechi timpuri oamenii incearca sa raspunda si tot nu s-a gasit raspunsul.
Viata este un dar, iar noi suntem stapani peste pamant si animale. Cum de nu ai stiut?
(geneza: Dumnezeu i-a zis: "Creşteţi şi vă înmulţiţi; şi stăpâniţi peste peştii, peste păsări, si peste toate animalele ")
GRESALA (sau pacatul) pe care il fac oamenii este ca ei nu se multumesc sa fie STAPANI doar peste pamant si animale ci vor sa isi depaseasca limita si VOR SA STAPANEASCA PESTE ALTI OAMENI...suna satanic? sau a prostie? sau miroasa a spaima creata de detinatorii de putere fizica sau armament? sau este incapabilitatea ta de a demonstra si dovedi ceea ce PIERDE cel care intentioneaza sa faca abuzuri asupra ta sau a altora. Nu uita ca intotdeauna cei nedrepti au ceva de pierdut, cauta!
Oricum eu iti urez: Bine ai venit pe pamant! si tine ochii deschisi ca sa nu te insele altii ca poti ajunge un sclav sau o sluga, dar poti sa ajugi mai rau ca ei daca vrei sa prostesti pe alti oameni si nu iti reuseste.
Esti rezultatul a 4 miliarde de ani de evolutie biologica si 14 miliarde de ani ca materie, esti noroc ca existi asta trebuie sa fie o mandrie o bucurie, viata este rezultatul evolutiei, bucurate de viata care o traiesti pentru ca e unica si ultima ta viata, niciodata nu mai vei avea sansa asta vreodata
Se stie ca TPU este site-ul unei organizatii mondiale care se ocupa de cercetarea originilor omului si cu aflarea sensului vietii, plina de oameni de stiinta de renume, toti castigatori ai premiilor Nobel pentru fizica si medicina.
Sincer, m-ai pierdut la al treilea cuvant.
Trolozaur întreabă: