| Steregoi a întrebat:

Ce evolutie mai e si aia cand omul tot intre patru scanduri ajunge in pamant fie om de stiinta fie analfabet si sunt animale ce traiesc mai mult decat omul?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si ce legatura are evolutia cu faptul ca omul se naste si apoi moare?
Nu vad nici o legatura intre acestea, poate explici ce legatura este.

| Steregoi explică (pentru Ioandelasal):

Pai este. In 6000 de ani omul daca evolua ajungea sa traiasca 200 de ani si mai mult precum apa sau pietrele.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Steregoi):

Omul a evoluat foarte mult, atat fizic, cat si mental, inclusiv privind durata de viata.

| Steregoi explică (pentru Ioandelasal):

Omul nu a evoluat fizic si nici mental si nici in ceea ce priveste durata de viata.

Fizic: omul se confrunta cu aceleasi boli ca acum 3000 de ani printre care si tuberculoza. Omul are acelasi fel de organe si membre ca acum 3000 de ani sau chiar 6000 de ani in urma. Istoria scrisa a omului nu are o vechime mai mare de 6000 de ani.
Mental: omul are acelasi creier ca acum 3000 de ani, aceeasi forma de creier.
Longevitate: exista scrieri istorice precum ca oamenii traiau mai mult si mai sanatos cu 3000 de ani in urma. Atunci nu exista atata poluare ca acum.

Si una si mai tare, dpdv ateist "apa si piatra sunt materie vie precursoare omului si care traiesc mult mai mult decat omul." Siliciul si fierul din alcatuirea omului sunt elemente sau atomi de baza din roci si minereuri precum si carbonul.

Este parerea ta si ce am spus este parerea mea, sustinuta de destule dovezi. Daca vrei sa persisti n-ai decat, nu vreau sa te convig ca parerea mea este corecta.

| Superior a răspuns (pentru Steregoi):

Sa spui ca apa si piatra e materie vie e nerozie, n-au avut o ora de biologie/chimie in viata lor.

| Steregoi explică:

Nu exista dovezi care sa sustina parerea ta.

Iarasi parerea ta, cauta pe internet si o sa afli.
Si cu asta am pus punct, parerile noastre sunt ireconciliabile si nici unul nu o sa-si schimbe parerea, cel putin eu n-o schimb.

Întrebări similare