Si uite cum poti face o lista cu toti neputinciosii de pe TPU, citesti intrebarea lui trolebuz. P.S. Astept injuraturile de rigoare.
Nu se vede nimic
Daca nu se vede, nu inseamna ca nu se intampla.
Eu cred că joacă minecraft, exersează pe când o mai avea de creat vreo lume pe undeva. M-am întâlnit acum ceva timp cu unul care zicea că ar fi Dumnezeu dar nimeni nu l-a crezut. Poate chiar el era
Și dacă ai ști cu ce te-ar ajuta?
În ceea ce ne privește pe noi, așteaptă să se împlinească numărul deplin al neamurilor ce s-au pocăit pentru a-L trimite pe Isus să-și ia Mireasa/Biserica și în același timp scrie sentințele celorlalți.
Deci în ceea ce ne privește pe noi, așteaptă să-și ducă planul la bun sfârșit.
Vreau sa stiu de ce nu misca un deget pe aici daca are atata timp liber. Esti martor?
Oho dar câte degete mișcă, dacă nu ar mișca nici nu ne-am fi născut.
Parintii tai au fost inutili in conceperea ta? Ai aparut de nicaieri?
Din ce știu eu părinții nici nu știu dacă se va naște băiat sau fată(un răspuns la o întrebare ușoară: este xx, sau xy?), ce să mai zic de producerea tuturor proceselor prin care totul evoluează.
Noi nu putem știi asta, nici nu ar trebui sa ne preocupe, nu asta e important. Cert e că Dumnezeu stie tot, e atotputernic și conduce tot Universul. În cer nu exista "timp, noi acum nu putem înțelege asta, abia după moarte, daca vom ajunge acolo. Acolo e veșnicie, nu timp.
Nu asta ne spune in Biblie.