Am auzit eu cate ceva...
Inca nu am luat-o in brate
Stiu.
Conform mecanicii cuantice ar fi vie-si-moarta. Nu lesinata. Ambele, vie, si moarta, pe deplin fiecare.
E adevarat. Dar si apologii crestine. Oricum, noi doi impreuna nu avem mintea ce a avut-o el . (Citeste cartea si ai sa te convingi.) A fost profesor la Cambridge.
https://ro.wikipedia.org/wiki/C._S._Lewis
Hai ca esti interesant . Despre cine vorbeam? Ti-am dat si link carte pagina de Wiki care spune despre el. Banuiesc ca nu te-ai uitat!
Cu Acela nici nu indraznesc sa imi pun mintea in comparatie.
Bravo! Asta iti va fi noul armament cu care vei bombarda credinta crestina? Ma asteptam la mai mult decat reprezentari artistice. E trist ca ai dat bani pe niste reprezentari artistice, care probabil sunt satirice la adresa Bibliei, cand eu ti-am oferit gratis ceea ce multi considera a fi cea mai buna aparare logica a crestinismului. Dar asta e, adevarul prinde mai greu. Sper si astept totusi ca intr-o buna zi sa citesti si cartea ce ti-am dat-o. Mi-ar place enorm sa discutam despre ce scrie in ea.
Insasi titlul e o satira. Cum adica "Mituri"? Eu cred ca Biblia prezinta realitatea. Cel putin asta e perspectiva mea.
Sa vedem. Biblia nu zice cum "se" ploua. Nu da explicatia stiintifica . Iar curcubeul poate fi o promisiune, cum e in Biblie. Eu ii pot promite sotiei ca daca il voi vedea, imi voi aduce aminte de ea mereu. Si nu ar fi frumos asta?
Mituri aparente. Ca nu vrem noi sa cautam realitatea din spatele lor. Daca e incredibil, nu inseamna ca e mit. Si bomba atomica ar fi fost considerata un mit, daca o explica cineva acum 200 de ani, corect?
Nu numai eu. Mai sunt citiva pe aici. Daca vrei, te duc numai in Bucuresti sa vezi o mie. Sau chiar mai multi.
De ce rizi? Poti dovedi ca ploua? Doar cand vei putea dovedi, risul tau va avea sens.
LawlietL886 întreabă: