| RAY a întrebat:

Ce facem cand nu putem dovedi ca exista dumnezeu,simplu atacam stiinta,daca teoria evolutiei,big bang se dovedesc a fi false sunt acestea dovezii ca exista dumnezeu? de ce tocmai dumnezeu si nu zeus, brahma?

https://www.tpu.ro/......tiinta-si/

se pare cu uni nu inteleg stiinta, teoria evolutiei nu este o doctrina,dogma,credinta, religie este pur simplu ce sa descoperit cu ajutorul doveziilor gasite in ultimi 160 de ani,pe baza acelor dovezii sau tras niste concluzi =mecanismele evolutiei =selectia naturala,sexuala etc
teoria evolutiei este dovedita de ADN,fosile,embriologie,anatomie, este baza biologiei moderne

33 răspunsuri:
| RAY explică (pentru danut):

Ba da ar disparea,din moment ce nu ai dovedit nimic nu poti afirma nimic,dovedeste si vom vedea,mi-a placut de un savant care toata viata era adeptul unei teorii vazand ca doveziile nu i dau dreptate el a recunoscut asta,a fost uimitor asa ceva un moment emotional, deci ipoteza ta pica, care religie a fost creata de el? Si este singura adevarata? Sunt en doctrine crestine care e cea corecta? Iisus nu a creat religii, cand spui doar dumnezeu drmonstrezi ca ai o minte inchisa, fixa si dogmatica, tu spui ca stii totul

| danut a răspuns (pentru RAY):

DACA nu citesti Biblia HABAR NU AI ce a spus Hristos. Eu "am fost pe unde esti tu" dar tu n-ai fost pe unde sunt eu asa ca nu-ti mai da cu parerea despre ce fel de minte am eu cu toate ca nu ma supar de ceea ce spui. Care este ipoteza mea care pica? Daca vei citi Biblia iti voi spune si unde a spus Hristos despre religia SA.

| RAY explică (pentru danut):

Fi serios, majoritatea persoanelor atee suntem olimpici in ceea ce priveste biblia, normal ca am citit biblia, iisus nu a facut nici o religie, dovedeste ca a facut