Sfantul Coran te ridica din incercarile vietii, te ia din furtuna si te duce la taram de pace.
Diavolul este un înger căzut conform Bibliei, în timp ce Diavolul nu este un înger căzut, ci Jinn căzut în conformitate cu Coranul.
• Omul, potrivit Bibliei, este un păcătos căzut, în timp ce Coranul spune că omul nu este un păcătos, dar este, în principiu, bun.
• Biblia ar spune că ucenicii erau creștini, în timp ce Coranul ar spune că ucenicii s-ar declara ei înșiși ca musulmani.
• Numeroase miracole au fost înregistrate conform Bibliei, în timp ce Coranul spune că miracolele nu au fost înregistrate. Ar spune, de fapt, că Coranul în sine este un miracol.
• Biblia face nenumărate profeții, în timp ce Coranul nu face profeții.
• Biblia recomandă închinarea în Sabat și în zilele de duminică, în timp ce Coranul recomandă sărbătorile de vineri.
• Duhul Sfânt va purta mărturia lui Isus în conformitate cu Biblia, în timp ce Duhul Sfânt este îngerul Gabriel potrivit Coranului.
"Biblia recomandă închinarea... în zilele de duminică" -- cartea, capitolul, versetul. Dovedeste unde scrie asta in Biblie.
Am auzit că Filocalia este foarte bună în mai multe scopuri, din punct de vedere spiritual. Nu am citit-o, personal.
Arsenie Boca, Arsenie Papacioc, Sf Serafim de Sarov, Paisie Aghioritul inveti foarte multe din ce au spus ei si vezi de fapt realitatea.
Este speranta si dragoste in numele Domnului Isus Hristos. El este lumina, alearga spre El si nu vei regreta.
Nu te mai ingrijora la viitor, increde-te in Dumnezeu cu toata inima ta si El te va vindeca.
Ieremia 29
11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. 12 Voi Mă veţi chema, şi veţi pleca; Mă veţi ruga, şi vă voi asculta. 13 Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima.
Cauta-l pe Dumnezeu si nu renunta, nu iti pierde dragostea, speranta si credinta.
Isus Hristos este singura Salvare de care avem nevoie, El a venit ca cei pierduti sa aiba viata. Toate celalalte sunt minciuni, iti vor da placeri de scurta durata, dar pentru ce rost? Isus a spus: La ce ar folosi unui om sa castige toata lumea daca isi poerde sufletul? El a invins moartea si pacatul nostru pe cruce, renunta la pacate si alege sa te increzi in Isus, singura cale prin care poti invinge orice.
Cartea "Sfințenie Nou-Testamentală" o sa te ajute
Te ridică și îți dă câteva sfaturi spirituale, te aproapie de Dumnezeu
Citește in vechiul testament despre Samson, Împăratul David, Facerea lumii și alte cele
O sa te ajute
Domnul Isus sa te binecuvânteze
Îți las o temă
Citește Romani 10:9; Matei 4:17; Marcu 16:16
Pentru ca ce a fost a trecut
Acum trăim in vremea de har
Nu trăim după lege
Ca dacă respectam poruncile ca sa fim mântuiți prin ele Domnul Isus a murit pe degeaba
Mare Dumnezeu avem
Ma bucur ca ai conștientizat ca viata ta este un eșec, paradoxal e o mare binecuvântarea sa ne simțim invinsi de viata pentru ca abia atunci suntem cu adevărat pregătiți sa trăim. Daca te uiti la viata lui Iisus, moartea Lui pe Cruce a părut in prima instanta eșecul suprem, El venise pe Pământ ca sa ne salveze, el vindecase, salvase de la moarte și chiar inviase din morți oamenii pentru ca ei sa creadă în El. Pentru ca nu dupa mult timp, El, cel fara de pacat, sa fie pironit pe cruce. Oare cum se uitau oamenii la trupul lipsit de viata, un trup care pe ei ii salvase? Oare ce gândeau? Cred ca erau deznadajduiti, speranta lor, viata lor, lumina lor își dădea viata pe Cruce. Oare nu au fost zdruncinati în credinta? Oare nu au simțit ca Dumnezeu a eșuat? Probabil ca da... Moartea pe cruce a fost inițial privita ca un eșec, cand de fapt, avea sa se arate cea mai mare binecuvântarea pe care omul a primit-o vreodata pentru ca știm ca prin El vom mosteni viata vesnica. El a biruit eșecul trecând prin el, experimentandu-l în întregime lui, nu a sărit pur și simplu peste eșec direct la partea fericita a lucrurilor.
Asa și în viata noastră cel mai mare eșec se poate transforma intr-o minune, intr-o intoarcere la credinta, dar asta doar constientizandu-l și traindu-l asa cum este. Traieste-ti sentimentul asta de eșec, si el se va transforma în binecuvântare
Poate trebuie sa fim înfrânți, poate chiar trebuie sa ne doara ca sa vedem mai departe de lumea asta, mai departe de dorintele noastre. Sa nu Îl punem pe Dumnezeu intr-o cutie. Cu toții ne dorim sa fim sănătoși, fericiți, cu toții ne dorim realizari mari în viata, dar lucrurile astea nu vin din prima, dacă ar veni atat de ușor nici nu le-am pretui atata. Stii noi ne imaginam viata ca o linie dreapta, cand de fapt, viata este minunata, apoi devine oribila, pentru ca dupa aceea sa fie minunata din nou. Pur și simplu nu merge altfel, nici la mine nici la tine nici la oricine altcineva.
Bine bine, și ce facem cand viata e insuportabila si ni se pare ca am eșuat? Ce carti citim? E vreo rugaciune miraculoasa, vreo slujba? As vrea sa știu și eu. Cred ca în acel moment când ne simțim pe fundul iadului trebuie sa avem un singur gând, ca nu putem cădea mai jos de atat, e o veste buna nu? Nu poate fi luat de la noi ceea ce nu avem, exista loc doar de îmbunătățiri, de urcat, de invatat.
Eu iti recomand sa iti citesti propria poveste cu Dumnezeu, vezi ce nu a mers, vorbește cu El, întreaba-l unde ai greșit, poți chiar sa Îl și acuzi, nu o sa se supere. El știe ceva ce tu nu știi, El știe ca peste 1 luna, 2, una an, viata ta va fi complet diferita, plina de lumina, de binecuvantari, pentru ca acum ai înțeles ce inseamna eșecul si durerea, e o pedagogie divina. Trebuie sa vedem toate posibilitățile acestei lumi ca atunci când alergam în bratele lui Dumnezeu sa știm ca acolo și doar acolo ne vom găsi liniștea și împlinirea.
DA, exista ceva care te poate salva, Dumnezeu e lângă tine, e atat de aproape de tine cum nici nu iti imaginezi, merge lângă tine și atunci când ti se pare ca vezi doar 2 urme în loc de 4, sa stii ca atunci El te cara pe brațe. Nu e nevoie sa deznădăjduim, sa avem credinta si cu siguranță Dumnezeu ne va ridica. Eu sunt convinsa ca te așteaptă lucruri frumoase. Nu ești un eșec, si chiar de ai fi, esti cel mai frumos și mai perfect eșec pentru ca esti creația Lui.