Am avut un palmier. Frumos palmier, l-am impodobit cu doze goale de bere si cerceii lu' mama.
Mai stiu pe cineva care-si punea chilotii-n brad, si margelele bunicii.
Da trebuia sa zic si eu asta La o asemenea intrebare, merita un raspuns pe cinste.
Împodobit
Dar fiind serios, am avut unul artificial. Nu de alta, dar mereu este mizerie după cel natural, e foarte greu să găsești unul drăguț și nu prea sunt fan al tăierii copacilor. Totuși nu se poate înlocui mirosul de brad.
Eu nu am avut brad, am avut un salcam si l-am impodobit cu zapada. Ma rog zapada era pe el, da sa numai zici la nimeni!
Am avut un brad artificial, ecologic.Asa am de cativa ani incoace.Imi plac mult si brazii naturali insa nu ii cumpar ca sa ii arunc peste cateva zile. Oricum, NU CONTEAZA daca ai brad artificial sau natural cat conteaza daca este frumos impodobit si daca iti da spiritul de Craciun si de emotie.La multi ani!
Cel mai frumos brad este cel netaiat, din padure. Bradul din casa nu mai ajunge inalt si nici in soba, ci doar la gunoi.
Un brad artificial si verde asta am si intrebat daca este artificial sa nu dar alti au spus ce au vrut ei sa inteleaga
anonim_4396 întreabă:
Gabriel_Grigore_1994 întreabă: