Ma rog, faci niste confuzii dar nu sunt eu in masura sa te luminez.
Unii nu o vor pentru că nu cred în El.
Dacă există,da,noi vom avea de câștigat, ei de pierdut.
Dacă nu există, tu(și alții, poate și eu, dar tu ești aia cu virginitatea până la căsătorie)te-ai privat singură de anumite lucruri doar din cauza unei false credințe.
Exact, total adevarat. Hm nu mi-am facut un țel din a ma casatori virgina, nu se stie niciodata ce se va intampla. Dupa cum am spus, sunt si eu atat de pacatoasa cat ceilalti, poate mai pacatoasa ca marea majoritate
Iar in cazul in care nu exista, asta este... oricum firea asa imi e si nu mi mi-ar parea rau de felul in care mi-am trait viata
Probabil cum a mai spus cineva aici, daca e mandru de mine su ce as putea face pentru a ma apropia mai mult de mantuire
Ca si ateu nu se indoieste de propria lui existenta? as fi curios ce ar spune, oare ar putea crede ca un zeu apare din nimic si creeaza totul din absolut nimic, de ce cere credinta oarba? de ce nu se arata?
Nu stiu ce te face pe tine sa crezi ca "nu stiu tatal nostru decat cu copy paste" sau ca nu am citit biblia. Dar e strict parerea ta si cu cea mai mare sinceritate iti spun ca ma doare undeva de ea.
Si Dumnezeu e mult mai dezamagit in momentul asta de falsele tale acuze si judecata adusa mie decat daca stiu eu vreo rugaciune sau nu. El stie mai bine cine sunt eu, ce stiu, ce nu, ce cred, ce nu. Nu stau eu acum sa iti dovedesc tie ceva, nu e asta telul meu in viata. Ramai la nivelul ala si incearca sa incetezi sa mai intri in polemici. Cred ca ai o varsta ...ai nu dai dovada de maturitatea aferenta
inteligenta întreabă:
recedaniel3 întreabă: