| SandraEve a întrebat:

Ce i-ati spune sau L-ati intreba pe Dumnezeu daca ati fi pusi fata in fata cu El?

81 răspunsuri:
| SandraEve explică (pentru OldSoul):

Esti bleg daca faci asta laughing nu merita nici cea mai minunata faptura de pe pamant sa iti dai tu viats pentru ea. Daca te sinuzici, pierzi dreptul la mantuire. Viata e un dar dat de la El, cel mai frumos dar. Tot El are dreptul sa il rascumpere, nu tu, si in niciun caz pentru o fatuca

| SandraEve explică (pentru anonim_4396):

Ma rog, faci niste confuzii dar nu sunt eu in masura sa te luminez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SandraEve):

Unii nu o vor pentru că nu cred în El.
Dacă există,da,noi vom avea de câștigat, ei de pierdut.
Dacă nu există, tu(și alții, poate și eu, dar tu ești aia cu virginitatea până la căsătorie)te-ai privat singură de anumite lucruri doar din cauza unei false credințe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SandraEve):

Nu,a făcut-o El #

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum zice: „Împărătia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru" (Luca 17, 21) Nu cred ca ar trebui sa existe un "Dacã".
As intreba cum se obtine pacea interioarã, tu?

Exact, total adevarat. Hm nu mi-am facut un țel din a ma casatori virgina, nu se stie niciodata ce se va intampla. Dupa cum am spus, sunt si eu atat de pacatoasa cat ceilalti, poate mai pacatoasa ca marea majoritate
Iar in cazul in care nu exista, asta este... oricum firea asa imi e si nu mi mi-ar parea rau de felul in care mi-am trait viata

| OldSoul a răspuns (pentru SandraEve):

Asa am zis si eu laughing
Dar si singuratatea te ucide incet
Aia e, si sanatoriiile sunt o alternativa nu? rolling on the floor

No, gandeste pozitiv :p

Probabil cum a mai spus cineva aici, daca e mandru de mine su ce as putea face pentru a ma apropia mai mult de mantuire

Corect, sa vedem partea plina a paharului laughing
Nu o persoana iti mananca zilele, ci lipsa ei rolling on the floor
Stii, deja ma simt mai bine

Ai rabdarez o sa apara acea persoana cand ai sa incetezi sa o doresti cu atata ardoare. Sunt alte chestii mai importante pe care te-ai putea axa

Cine mai are nevoie de psiholog cand te are pe tine aici?
THXwinking

Nu stiu daca esti ironic sau nu laughing sper ca nu

Nu sunt ironic
Incurajarile si sfaturile de bine sunt ceva pozitiv
Nu-s atat de distrus cat sa fac misto de oamenii buni laughing
Nu de alta, dar si eu sunt unul din ei.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Big like, nota 10, meriti fundita

| RAY a răspuns:

Ca si ateu nu se indoieste de propria lui existenta? as fi curios ce ar spune, oare ar putea crede ca un zeu apare din nimic si creeaza totul din absolut nimic, de ce cere credinta oarba? de ce nu se arata?

Mersiiii, apreciez :*

| SandraEve explică (pentru RAY):

Poftim? laughing) ok, intreaba-L asta. O sa rada chiar si El
Succes

| RAY a răspuns (pentru SandraEve):

De ce ar rade dumnezeu? apropo crestino dumnezeu nu rade, el nu este supus firi umane, dar de unde sa stii tu, care nu stii tatal nostru fara copy paste

Dormi in continuare, papa

| Andrei258 a răspuns:

Nu trebuie saa l intrebi nimicstie tot

Dar tu ce l-ai intreba?

| SandraEve explică (pentru Andrei258):

Citeste cu atentie, te rog. Intrebarea se refera la tine. Ce l-ai intreba tu. Tu ce curiozitate ai avea laughing asta indica intrebarea. Tocmai ca El stie tot, L-ai putea intreba orice.

Am mai raspuns de doua ori. L-as intreba cat de tare L-am dezamagit si ce as putea face, cum as putea face sa fiu mai puternica.

| Andrei258 a răspuns (pentru SandraEve):

Tocmai am citit nu l as intreba nimic pentru ca El stie totul despre mine sau despre oricare dintre noi inca din pantecele mamelor noastre

Isi raspund, sa citesti biblia, cred ca daca exista Dumnezeu e dezamagit sa stie ca nu cunosti cuvantul lui

Nu stiu ce te face pe tine sa crezi ca "nu stiu tatal nostru decat cu copy paste" sau ca nu am citit biblia. Dar e strict parerea ta si cu cea mai mare sinceritate iti spun ca ma doare undeva de ea.
Si Dumnezeu e mult mai dezamagit in momentul asta de falsele tale acuze si judecata adusa mie decat daca stiu eu vreo rugaciune sau nu. El stie mai bine cine sunt eu, ce stiu, ce nu, ce cred, ce nu. Nu stau eu acum sa iti dovedesc tie ceva, nu e asta telul meu in viata. Ramai la nivelul ala si incearca sa incetezi sa mai intri in polemici. Cred ca ai o varsta ...ai nu dai dovada de maturitatea aferenta

| SandraEve explică (pentru Andrei258):

Da mai, ideea e ca El stie. Tu nu
Si daca ai fi avut tu vreo curiozitate

Deci dreptul la libertatea de exprimare te face imatur nu stiam

Care libertate de exprimare? laughing exprima-te in alts parte si nu prin JIGNIRI sau FALSURI