| Esperança a întrebat:

"Ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă-şi pierde sufletul?"

http://www.youtube.com/watch?v=FjNCQ6iTXFA

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Mantuirea sufletului este lucrul cel mai de pret. Oamenii trudesc pentru ca acestui trup sa nu ii lipseasca nimic, dar pierd din vedere esentialul.Nu se ingrijesc de sufletul lor, de locul unde isi vor petrece vesnicia.

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Esperança):

Te-am rugat sa-mi explici ce este sufletul, daca doresti sa raspund. Ai spus ca nu stii.
Deci, daca nu stii, inseamna ca intrebarea ta este irelevanta. Cum poti sa sustii ca sufletul este insuflat de dumnezeu, daca tu nu stii ce inseamna sufletul?
Asta denota ca nu stii despre ce vorbesti.

| Esperança explică (pentru anonim_4396):

Asta denota ca eu cred in Dumnezeu si in Cuvantul Sau.Iar Cuvantul sau spune asa:

Genesa 2:7 Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă, şi omul s-a făcut astfel un suflet viu.
Iov 33 -4 Duhul lui Dumnezeu m-a făcut, şi suflarea Celui Atotputernic îmi dă viaţă.
Ffaptele Apostolilor 17-25 El nu este slujit de mâini omeneşti, ca şi când ar avea trebuinţă de ceva, El, care dă tuturor viaţa, suflarea şi toate lucrurile.
Isaia 2:-22 Nu vă mai încredeţi, dar, în om, în ale cărui nări nu este decât suflare: căci ce preţ are el?
1 Corinteni 15:-45 De aceea este scris: „Omul dintâi, Adam, a fost făcut un suflet viu." Al doilea Adam a fost făcut un duh dătător de viaţă.
Iar sa raspund la intrebarea ta sufletul este viata din tine. Acum oare ma vei intreba ce este viata?
Dar e mai bine sa o inchei aici deoarece aceste intrebari sunt fara sens.