| EmaS a întrebat:

Ce ii determina pe atei sa poarte discutii despre Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Pacea Domnului in casa omului!"
Draga surioara, pe tine ce te-a determinat sa deschizi acest subiect? Stai ca o sa vina el Hombrila si-ai sa vezi ce mi te trimite cu caprele laughing)

41 răspunsuri:
| CanisMajoris a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu cred ca o faci din altruism. O faci pentru ca e credinta ta si vrei sa o aperi. Da, e amuzant, adica e o sursa pentru entertainment. Nu te hartuieste nimeni, o faci de placere happy

| Mădă0611 a răspuns (pentru CanisMajoris):

E altruism, dar nu intotdeauna, unii chiar nu merita sa fie ajutati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorinta lor ca Dumnezeu sa nu existe, si nici iadul.le e frica de aceasta realitate, pe care ei o vad ca pe bau-bau.fiindca in mintea lor creata, pervertita de patimi, si pacate si firea lor robita de acestea, le e frica de judecata si de ceia ce este drept.ei sant aceia care cred ca faptele lor facute la intunerec nu se vad si vor ramane asa.dar le e frica de lumina.lumina descopera totul.

| Inferno a răspuns (pentru RaduMD):

Eu credeam ca necredinta este singurul lucru ce diferentiaza specile inferioare de cele superioare.
Spui ca necredinta vine de la diavol, dar cu toate acestea refuzi sa crezi ca ateismul este adevarat.
Necredinta mai face diferenta si dintre oamenii nebuni si cei sanatosi.
Pentru ca numai un nebun crede in toate lucrurile posibile, tinand cont de faptul ca se exclud reciproc.
Eu inca nu am inteles cum dumneata crezi si in Zeus si in Horus si Thor si in DUmnezeu, cu toate ca existenta unuia o exclude pe a altuia.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Se lupta cu starea in care sunt. Ca altfel nu ar avea de ce sa intre, ca doar aici trebuie sa -ti dovedesti credinta, a lor duce lupta inpotriva

| HDeNiSaR a răspuns:

Ce crezi că atei nu şi-au pus întrebarea "Dar dacă există"!
fii sigură că şi-au pus-o! dar apoi răspuns "nu, nu are cum!"

| EmaS explică (pentru HDeNiSaR):

Daca vei urmari aceste marturii, vei observa ca si cei mai mari oameni de stiinta, in fata mortii isi pun intrebari privitoare la nemurirea sufletului.

| Calininio a răspuns (pentru CanisMajoris):

Ateism e o credinta asa cum "stins" e un canal de televiziune, sau "chel" e o culoare a parului.

| CanisMajoris a răspuns (pentru Calininio):

Nope, amice. Daca ai avea "televizorul" stins, nu ai fi pe forumul asta. Nu ti-ar pasa. Asa insa, dezbati, te implici, iti aperi credinta, sau ma rog, necredinta.

| Calininio a răspuns (pentru CanisMajoris):

Asa cum e o diferenta intre televizor si stiri, exista si diferenta intre activitate religioasa (sau lipsa ei, si prin activitate ma refer si la partea spirituala, si la partea de actiune) si activitate pe un forum, despre religie. Adica sa fii religios e una, sa discuti despre religie e alta.

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Las ca si pe iisus lau hartuit toti si uite unde sa ajuns cu basmul asta