Dar, ai gasit tu ca Isus a zis ca reprezentantii bisericii, sa nu predea Adevarul, inaintea oamenilor, sau sa primeasca salarii de la enoriasi, sa iasa la pensie, saracii, ca slujesc pana la pensie, a purtat ISUS ZALEE LUCII? Preotia a fost luata de pe pamant baiete, ceea ce fac cei pe care ii sustii, sunt in ILEGALITATEA LUI DUMNEZEU!, ISUS este mare preot si rege in felul lui MELCHISEDEC, si atat.
Eu doresc sa purtam dialog, desigur cu seriozitate, daca vrei cand doresti. Numai bine.
Ce noroc pe tine ca te-ai nascut in aria geografica unde este predominanta religia corecta!
Nue un raspuns logic, repet intrebarea logica de ce s-a botezat hristos la 30 de ani si nu la 28, la 28 nu era constient? si inca ceva eu asa micut cum sunt am 37 de ani si 3 copii
Asta ca nu citesti, crestin de ce confesiune, confesiune = secta asa mai voalat; si mie mi-e scarba
Invidiosule, asa e daca nu citesti, cultura nu se ia de pe TPU sau daca te uiti la titlul unei carti
Circumcizia copiilor mici? Tot Vechiul Testament vorbeste despre ea. Daca noi nu mai avem nevoie acum, nu inseamna ca nu a fost utila atunci demult, sau ca Dumnezeu s-ar fi inselat... Nu!
Referitor la salarii, aproape ca este in castigul statului sa le acorde 40% din venitul lunar in timp ce de luat le iau aproape 50%! In ziua de salariu acestia vin cu bani de acasa pentru a-si completa plata impozitelor. Cunosc si cazuri.
Nu e moral sa aduci in discutie acest ajutor de la stat pentru un om ce are si o familie, asta in timp ce toate sectele inclusiv gruparea din care faceti parte "incurajeaza" si solicita achitari de "donatii" (forma mascata pentru zeciuiala) prin care se strang sume enorme in favoarea cultului si luderilor lui.
Preotia NU a fost desfiintata, ci a fost chiar INFIINTATA de Fiul lui Dumnezeu. Exista acele vreo suta de versete referitoare la preotie (am dat de prea multe ori lista in care Dumnezeu confirma in Noul Testament...)
Pur si simplu nu sunt de nicio secta/niciun cult/nu frecventez nicio Biserica, pricepi?
Am citit evangheliile si nu se mentioneaza niciunde despre acea icoana. Daca aveai putin bun simt imi dadeai tu citatul, ca bun crestin ce esti. Ai citit doar carti de teologie ortodoxa, e timpul sa citesti ceva mai putin subiectiv. Un exemplu ar fi Biblia.
ISUS s-a botezat ca sa se implineasca profetia din Daniel 9:22-27. Desigur lucrarea lui ISUS pe pamant s-a implinit exact dupa cum a fost profetit, este nevoie sa studiezi Biblia ca sa primesti multe detalii. AUZI, NU VORBI TU NEGATIV LA ADRESA LUI isus, el a fost perfect si fara pacat, a facut botezul sa implineasca Scriptura si sa dea un exemplu continuatorilor sai care acceptau jertfa sa de rascumparare, si pe el ca fiu al lui dumnezeu, pentru ca multi nu l-au crezut. IOAN cand boteza la raul IORDAN, a spus ca el boteaza cu apa, dar ISUS boteza cu spirit sfant si cu foc. Ei tu ai 37 de ani /? Sa fii sanatos, si sa te bucuri de adevarata viata. Vezi la aceasta varsta consideri ca esti matur, poti sa-ti cresti copii daca ai, asa cum spui tu, uite cum ii invata copii tai lucrurile lui Dumnezeu, ce le ve-i spune, pentru ca ai aceasta obligatie?
Nu e un raspuns logic, de ce s-a botezat la 30 de ani si nu la o varsta sub 30 de ani? strict la intrebarea asta vreau un raspuns logic; daca te intreaba copilul tau aceasta intrebare ii ocolesti raspunsul? intreaba si pe pastorii tai si la adunarea duminicala a voastra aceasta problema si uimiti-ma cu un raspuns logic!
Eu am avut privilegiul sa cunosc adevarata inchinare. Poate vrei si tu sa stii prin ce se caracterizeaza. Si imi cer scuze ca-ti raspund cu intarziere, dar abia am vazut raspunsul tau.
Uite eu nu stiu ce zic baptistii, dar baptistii sunt aproape de cea ce am zis eu si uni dintre ei sunt de acord cu sabatul!, am auzit de la multi oameni ca l-au intrebat pe parintele biserici ortodoxe despre sabat.si el a spus ca ziua de odihna este sabatul deci asta stie oricare preot ortodox, si mai multa lume dar fiecare face ce vrea, cum vrea.si cum stie
Azi am gasit o carticica in cutia postala de la Biserica Baptista, pentru mine toti sunt o apa si un pamant, in care sunt invitat... iar pe cele 2 foi erau scrise pasaje din biblie ''Trebuie sa reconosti ca esti un pacatos in fata lui d-zeu(zeul evreilor)Biblia spune clar ca toti oamenii sunt pacatosi (mai putin sectantii)Trebuie sa realizezi ca este o pedeapsa pentru pacatul tau.Pedeapsa pentru pacatul tau este moartea in iad pentru eternitate (ca asa vrea YHWEH-ZEUL EVREILOR) Trebuie sa accepti salvarea lui Dumnezeu-Domnul zeu.si bine inteles dupa ce insira tot felul de amenintari relatate din biblie invita la domnul Isus Cristos caci el vrea sa te salveze dar cu o conditie sa devii sectant baptist, iehovist, penticostal, sau dracu mai stie ce fel de secte mai misuna prin romania.Ba sectantiilor cum puteti fi atat de primitivi in gandire si intoxicati pana in maduva spinarii.vedeti ca intr-una din secte domnul zeu a zis ca nu este loc pentru toti imbecili doar 144 de mii de prosti pardon nu prosti oameni curati la suflet fara pacate care cred orbeste in spusele bibliei caci acolo este cuvantul domnului zeu.In rest veti arde in idul cel vesnic pe care creat tot domnul zeu prin marinimia s-a fata de robii sai care nu vor sai fie sclavi.Deci nici macar voi ba sectantiilor nu o sa ajungeti sa stati la masa cu domnul zeu, pentru ca sunteti milioane in lumea asta si locurile in rai sunt limitate, parerea mea este sa va inchinati mai mult 24/24 de ore.
D-soru Dragos, buna libertate de exprimare ai tu, daca iti permiti sa faci pe cineva prost, nu dai tu dovada de desteptaciune, nici prin scriere nici prin exprimare. Slaba ta pregatire se vede din gandirea ta, nu stim cine sunt maqi imbecili cum te exprimi tu, dupa multa carte pe care o posezi, in loc sa influientezi pozitiv, spui numai tampenii, pai ce crestin esti tu? Darparca spuneai ca nu te intereseaza Biblia, si religia, dar totusi intri aici pentru ati spune si tu parerea, dar o faci intr-un mod josnic, cu insulte, si ocara. Daca nu-ti place de cineva, ce te intereseaza pe tine, ce crede cineva, tu trebuie sa-ti porti grija ta. Iarca sa manifesti grija si pentru altii, trebuie sa dai dovada de anumite capacitati, si de incredere, dar tu?
Bine spui, lumea face ceea ce vrea, si asa ii sunt si rezultatele. Dar crestinii adevarati nu fac parte din lume. 1Ioan 5:19;
Da,a fost o exprimare grosolana asta este, oricum sectele nu au nici o treaba cu divinitatea,iar majoritatea liderilor care au fondat secte le-au facut pentru proprile interese/Eminescu zicea asa-''Religia este o fraza de dansii inventata''eu sunt un pic mai vulgar si zic asa Religiile(sectele)sunt niste prostii de unii lideri inventate(smecheri)ca,cu, a lor vrajeala masele mari de oameni sa poata fi manipulati( milioane de indoctrinati,extremisti,mistici, deliranti) in numele unui zeu crud care instiga la crime, furturi, amenintari cu moartea, si atunci de unde vine negativitatea, xenofobia(ura fata de alte persoane sau fata de alte popoare)de la mine care am scos in evidenta unele pasaje din biblie.