MANUSCRISELE de la Marea Moarta
Manuscrisele care au fost descoperite între 1947 și 1956 în mai multe grote de lângă Khirbet Qumran datează din perioada 250 î.Hr. - 70 d.Hr. și au rămas în istorie sub denumirea de "Manuscrisele de la Marea Moartă". Scrierile conțin cea mai completă copie a cărții lui Isaia, (sursa Wikipedia)
Dar Isaia a fost inainte de scrierea acelor manuscrise deci nu poate fi o dovada, doar daca erau din vremea lui. Oamenii au putut sa scrie prorociile dupa ce s-au implinit deja.
Citeste cartea unuia din cei mai atei arheologi din Rusia Comunista (manuscrisele de la Marea Moarta) si te vei lamuri unde spune ce vechime are fiecare manuscris, de cand este el, si cat de adevarat este acela, este vorba de aproape tot Vechiul Testament. De exemplu cea mai veche carte Biblica DATEAZA din anii 1500 IEN si este Iov iar aceasta carte este doar o copie de 3500 de ani, nu o spun eu ci un mare ateu care recunoaste ca Biblia este CEA mai originala si autentica carte din lume, citeste doar un mare ATEU.
Iov este doar un basm popular si poti sa-ti dai seama de asta dupa modul in care este scris.
Esti neputincios rau in ale intelegeri, cati ani ai?
Nimeni nu ti a dat nici macar o singura dovada decat argumente de copii mici care le spui ca nu exista mos craciun
http://istoria-universului-2020.blogspot.com/......tea-1.html
http://istoria-universului-2020.blogspot.com/......tea-2.html
http://istoria-universului-2020.blogspot.com/......ament.html
Daca Biblia nu ar fi adevarata, si tu nu ai crede deloc in ea "numele" tau nu ar fi anticrist!
Eu mi-am pus numele asta ca sa rad de voi. Stiu sigur ca nu exista niciun anticrist pentru ca nu exista niciun Cristos. Acest nume i-a fost atribuit mai tarziu lui Isus.
Si eu rad de tine.
Nu-i frumos sa razi de un om bolnav.
Sa inteleg ca ai o boala sau ai probleme grave de sanatate? Eu nu rad de astfel de probleme ci m-am referit ca rad de modul tau de gandire si de atitudinea ta.
"Stiu sigur ca nu exista niciun anticrist" O, dar sunt sigur ca nu poti fi manipulat deloc, reclamele si minciunile nu functioneaza pe tine
Nu ai luat niciodata o pereche de pantofi din Zara, sau NY, sau Pull&Bear pentru ca tu stii de unde sa iei pantofi de calitate si la un pret corect ; si nici parasinus, tantum, sau nurofen si altele pentru ca tu stii tot timpul ce substanta activa iti trebuie, deci stii si unde sa nu dai bani degeaba, sunt sigur
Eu dau banii pe ce vreau cand vreau cand am. Asta e scopul lor. Isus nu a spus niciodata ca va veni unul cu puterile lui si se va da drept el. Oamenii sunt in stare sa inventeze orice prostie ca sa-ti mai bage niste mucegai in creier.
Anticristul influenteaza oamenii psihologic, iar persoanele naive ca tine sunt primele influentate
Lasa-o balta. Incepi sa scoti cunostinte din burta.
Multe (daca nu toate) din lucrurile alea grave pleaca de la crestinism (si celelalte religii avraamaice). Daca crestinii nu erau atat de spalati pe creier, slabi si ignoranti, "poporul ales" nu ar fi avut posibilitatea sa controleze media si econimiile lumii pentru ca lumea ar fi facut ceva in legatura cu asta asa cum au facut si acum vreo 2000 de ani cu clanul Goldsmith care a furat aurul populatiei romane.
Stai ce?
"reprezinta motivul pentru care tu NU POTI sa-ti faci o casa fiind ajutat de prieteni incepand de maine"
Nu inteleg. Ce inseamna asta?
"Si apropo, razboaiele nu se compara cu terorismul."
"Terorismul" a fost creat tot de "poporul ales". Trei dovezi foarte scurte si la obiect:
1. Atacul de pe 9/11 a fost organizat de statul american (condus de sionisti) in colaborare cu Mossad (serviciile secrete israeliene) iar media care era si este controlata de "poporul ales" ne baga in cap ca a fost un atac terorist.
2. Gruparea terorista ISIS a fost creata si finantata de bancherii sionisti americani. De vreme ce America este catelul Istaelului, te miri ca Israel a sprijinit ISIS in lupta cu Siria?
3. Teroristi musulmani au fost adusi de "poporul ales" sa faca prapad in Europa. Uite cum Merkel lega dat cale libera sa-si faca de cap in Germania, uita-te cate atentate au cauzat in Europa, uite cum Suedia le da case pe moca si ei le violeaza femeile.
Dacã te uiti la fiecare constructie facutã de anumite religii, au la baza aceleasi legi fizice si stintifiice care sunt astazi.
Crestinismul n-are nicio legatura cu ce zici tu. Faza cu pamantul plat o dovedeste.
In vechiul testament nu scrie niciunde cum ar fi pamantul plat, din pacate a suferit o gramada de modificari intentionate, in diferite scopuri si resursele libsesc.
Nu cred că Biblia, în special Noul Testament are ceva legătură cu manipularea evreiască.
În primul rând, din câte ştiu eu, poporul evreu este destul de mândru, lăudându-se cu istoria lor de Popor Ales şi mai ales cu fariseii şi conducătorii lor. Iar Biblia "desființează" ideea Poporului Ales, toți oamenii fiind egali, iar Iisus Hristos era destul de critic cu fariseii.
Cartile Daniel si Apocalipsa demonstreaza cel mai bine faptul ca Biblia este adevarata, profetiile ce s-au implinit si stau sa se impineasca si pot fi observate arata cel mai bine acest lucru.
anonim_4396 întreabă: