Atei sunt cei care nu cred in divinitate. Cei care nu cred in Iisus sau in Dumnezeu, dar se închina altcuiva nu sunt atei.
Tocmai am spus ca ateii nu cred in divinitate. Deci nici in zei. Ce e de ras in asta, ca nu înțeleg?!?
Pentru mine a fi ateu înseamnă a-ți trăi viața în contradicție și paradox, mai rău ca în biblie.Nu exista om din lumea asta care să nu creadă în ceva, chiar de crede doar în el însuși tot crede în ceva, și anume în el însuși.Cică a fi ateu înseamnă să nu crezi în nimic dacă nu vezi.Real... nu prea se poate pune în practică, la fel cum e și cu nonconformismul.Și nonconformiștii se conformează unei reguli și anume viața fără reguli.
Ateism= fara zeitati
Deci un ateu neaga orice fenomen care se intituleaza divin, sau supranatural.
Ateii nu cred in nimic, nu au nici o credință. Fiecare om crede in ceva, noi creștinii în Dumnezeu, alții in Alah alti in tot felul de zei dar ateii nu cred in nimic.
Individ care nu crede/nu are constiinta ORICAREI divinitati/forte superioare metafizice etc.
La nivel ideologic si comportamental, ateul este un materialist, venerator al stiintei moderne si un sarac din punct de vedere spiritual.Ateul cultiva desert in spiritul sau, si nu are niciun scop in viata.
Este o fiinta incompleta.
Sunt cam multi 6500 de zeii,alege si tu in functie de ce isi doresti,zeul Samsung,iphone,bmw, virgine, sanatate, iubire, banii, vreme frumoasa, pe dusmani sa le mance tantari tot anul
Inca esti pe prima dreapta a pirmaidei mele din avatar
Ateul este persoana care crede în ştiință. El nu va susține nicio ipoteză, fie ea religioasă sau ştiintifică, până nu are suficiente dovezi.
Unde scrie in definitia ateismului asa ceva?
kaynmaincallme întreabă: