Ateul este o persoana care nu crede intr-un pantocrator fie el D-zeu,Buddha, Allah, Badea Ghiorghe etc...Cei care cred intr-un pantocrator dar care nu cred ca acesta este D-zeu sunt deisti.
Mai simplu ateul nu crede in zeitati.
Ateu se numeste un om care pur si simplu nu crede in Dumnezeu.Tradus din limba greaca inseamna,, fara Dumnezeu,,.
O persoana care neaaga existenta lui Dumnezeu sau a orcarei alte divinitati.
Ateu vine din cuvântul grecesc " atheos = fără dumnezeu ", iar cuvântul " theos = Dumnezeu; cu Dumnezeu.
Ateul este cel care nu crede in Zei, divinitati, nu crede in viata vesnica de dupa moarte
Ateu inseamna persoana care nu crede in Dumnezeu. de fapt nu neaparat ca nu crede in dumnezeu cat faptul ca nu are o religie.
eu il asimilez cu pagan
Ateu este un adept al ateismului adica o persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinitati.Un necredincios sau pagan.
Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități.Persoană care nu are o religie, care neagă orice divinitate. [< fr. athée, it. ateo, lat. atheus, gr. atheos < a – fără, theos – zeu]. Funda? :X
Ateul este o persoana care nu crede intr-un pantocrator fie el D-zeu,Buddha,Allah, Badea Ghiorghe etc...Cei care cred intr-un pantocrator dar care nu cred ca acesta este D-zeu sunt deisti. funda?
Practic, nu crede in D`zeu
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: