| eliaclodia a întrebat:

Ce inseamna avertismentul: nu face razboi cu inima mea? E prea plina de forta iubirii? E de bine, sau e de rau? Hai judecati si voi un pic, din instinct de conservare macar.

Răspuns Câştigător
| Shammal a răspuns:

Daca a pus razboi si inima in aceeasi propozite nu prea e de bine; ce inteleg eu este ca sa nu ii ataci inima pentru ca toata forta costructiva provenita din iubire se poate transforma intr-una destructiva

| eliaclodia explică (pentru Shammal):

Se poate intelege si asta, pentru ca e foarte adevarat. Dar se mai poate intelege si altceva. Ghici?

| Shammal a răspuns (pentru eliaclodia):

O sa te "arzi" singura? spune-mi intelesul happy

Nu. Iei singur fructul indicat, sau ramai nostalgic.

laughing imi place idea; daca ai spus ca e avertisment singurul sens pe care-l vad e de protejare a pers respective; ar putea avea intelesul de a ma rani pe mine intr-un mod puternic incat sa te afecteze si pe tine chiar daca asta iti doreai prin razboi

Nu. Nici macar nu inteleg ce vrei sa spui de la un punct incolo. Mai incerci?:} De ce am pus emoticon la mai incerci ca intrebare sa ma faci sa inteleg ce spui acolo, ca aud pasareste necunoscut.

Daca intri in razboi cu inima mea datorita fortei iubirii vei suferii transformarii inconfortabile; spune-mi exact din ce punct auzi pasareste big grin

8 răspunsuri:
| IoanaLoredana a răspuns:

Cand suntem dezamagiti de ceva sau cineva la care tinem si avem sentimente puternice dobandite poate in timp si greu, in inima noastra incepe un razboi al sentimentelor.Nu stiu daca e un razboi in inima la figurat sau e un razboi intre ceea ce simtit si ceea ce gandim.Sentimentele nu dispar instantaneu dar noi vrem sa acceleram asta.
Probabil ca pentru multi e mai usor sa iti impui ca urasti contrat sentimentelor si aici apare razboiul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu isi bati joc de iubirea cuiva ca doare rau, avertismentul ala e bun

Întrebări similare