Am avut si eu un vis asemanator pe la vreo 16 ani. Visasem cum eram in bucatarie iar pe hol(stau la bloc) trecea ceva garbovit si "mergea" (mai mult levita) spre usa de la iesire. Cand m-am apropiat de usa holului, am indraznit sa ma uit in spatele entitatii ca apoi aceasta sa se intoarca si sa-i zaresc doi ochi rosii mari, fata nu avea, si parea imbracata in ceva gri zdrenturos. Problema nu a fost ca s-a intors si i-am vazut doar ochii, ci si-a luat avant si a intrat practic in mine. Automat m-am trezit aruncand patura cu care ma inveleam de pe mine fiind putin speriat. Exact ca si tine am simtit cum intra acea chestie in mine, a fost foarte real.
Ce inseamna asta... subconstientul meu e "awesome"
Sunt doar visuri, stai linistit, chiar daca dormi creierul poate trimite stimuli corpului facand ca visul sa para real, ori sa iti semnaleze ca ceva e neinregula.
Ex. Visasem ca eram in razboi( acum cateva luni) iar dintr-odata un obuz imi retezase mana dreapta apoi m-am trezit speriat... de fapt si de drept dormisem pe partea stanga cu mana dreapta deasupra capului iar sangele nu a ajuns cum trebuie la ea. Cand m-am trezit nu puteam sa-mi misc degetele, pana ce mi-am lasat mana in jos si pana mi-a venit circulatia inapoi...
Deci chill
Corec,eu stiam acest lucru voiam doar sa vad ce parere au religiosi
Ai fost crescut intr-o familie religioasa, in subconstientul tau e bine imprimata prezenta paranormala a demonilor/zeilor/ingerilor prin autosugestie, iar se stie ca noaptea Subconstientul este cel mai activ.
Stai calm, voiam sa aud parerea religiosilor, eh prima data m-am inspamantat dar gandirea logic e mai presus de frica ilogica.
Eram sigur de acest lucru,cand m-am trezit inca eram tulburat, dar eram in stare sa fac diferenta dintre realitate si basm, am ales sa pun acesta intrebare sa vad ce vor spune religiosi, prima data a aprut teama ca sunt posedat de o fantoma, dar dupa acea mi-am dat seama ca am visat si corpul meu a actionat in consecinta.
De multe ori cand visam credem ca exact asa s-a intamplat. Dumnezeu nu ne vorbeste prin vise.
Inseamna ca nu esti ateu, si ti-am zis ca daca nu esti sigur de ceva iti faci rau.
Hmmm si tu domnisoara, daca visezi ca esti sodomizata de 4 negri cu diametru peste 20 de cm, il vei considera un cosmar, sau un vis? unde il vei incadra? la religie sau la cosmar?
Daca visezi asta inseamna ca numai esti religioasa, nu? Te bate doamne doamne? sau?
Mult mai multi, dar asta nu inseamna ca imi indes porcarii in minte.
Protect your mind :> http://www.youtube.com/watch?v=nHDXp55C_Sk
Am lucruri mai bune de facut decat sa ma gandesc la "prostioare".
Nu cred in doamne doamne.
Intrebarea ta nu merita un raspuns.
Baiatul care a pus intrebarea a fost crestin, apoi satanist, apoi iar crestin, acum e ateu. Un ateu nu se sperie de astfel de vise, pentru ca stie ca nu exista spirite sau ceva supranatural, iar daca nu e sigur ca nu exista dumnezeu, autosugestia, de care stie si el, o sa-l doboare. Acum intelegi ce ziceam? (intrebare retorica)
Si eu eram retoric, adica m-am speriat ca de orice cosmar, dar cum ai zis si tu autosugestia.
Da,dar nu are legatura, in vis ceia ce m-a "posedat" era fantoma
Ca sa ti raspund la semnificatia visului care inseamna neajutorare. mai inseamna ignoranta, lipsa de activitate cu care te confrunti.
Din punctul de vedere mental se refera la o stare de frica, de necunoscut. Din punct de vedere fizic, poate fi vb de o boala, gripa, ceva ce poate sa ti afecteze corpul.
Fii atent in primul rand nu sunt sigur daca tu chiar ai visat sau nu dar oricum daca nu ai visat nu m-ai intraba oameni de pe net du-te la biserica si vorbeste cu preotul deoarece noi nu stim ce iti putem face. Bafta!
Visele eu nu le consider nici religioase nici "doar vise" cum zic multi. Eu consider că reprezintă o sumedenie de îndoieli ale tale care te macină și dorești să le rezolvi sau sa le faci față. Un vis după părerea mea poate fii foarte important pentru că te poate face să înțelegi mai multe despre subconștientul tău și ce încerci să negi in mod normal că și persoană. Acordarea atenției unui vis eu simt că te va face sa te înțelegi mai bine și să îți controlezi mai ușor și mai sigur pe tine anumite decizii importante din viața ta. Nu trebuiesc ignorate visele ci doar analizate cu scopul de a te îmbunătăți pe tine că persoană și caracter. Chiar de curând am avut un astfel de vis foarte șocant și părea atât de real, dar insa nu am reuși să îl descifrez complet deși am o idee cam din ce cauză a apărut!