| troleibuz a întrebat:

Ce inseamna "Dumnezeu e atotputernic" daca nu are nicio putere in lumea asta?

Răspuns Câştigător
| Algo098 a răspuns:

Inseamna ca e atotputernic pe hartie si in mintea credinciosilor, ca in realitate nu se vede nici puterea, nici iubirea personajului fictiv Dz.

36 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Whateverrr a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Eu ma bucur ca sunt om si nu robot. Si mi se pare normal si f ok sa fiu resposabil pentru alegerile mele. Dar Domnul cunoaste slabiciunile si lipsurile noastre, de aceea ne da dreptul de a ne reabilita. Cine nu vrea sa creada lucrurile astea, treaba lui.

| Amely21 a răspuns (pentru Whateverrr):

Asa e, bolile și durerile oamenilor pot fi consecințele păcatului. Însă dacă un credincios crede în Dumnezeu, o boală poate sa fie doar o încercare. În cartea Iov, din Biblie putem vedea cum Iov a pierdut totul, dar a fost puternic și Dumbezeu l-a răsplătit.
Dumnezeu există! https://www.everystudent.ro/a/exista.html

| slayer09 a răspuns:

Frate, e atotputernic pentru cel ce crede si e cu Hristos, lumea asta a ajuns asa pentru ca multi nu mai cred. Iar pentru cei ce cred, ohohooo, mare este Dumnezeu si atotputernic, El vine pentru fiecare in parte, d-aia a si lasat liberul arbitru, cu cati mai multi necredinciosi cu atat pamantul e pe duca, vezi si tu la ora actuala cum s-au schimbat vremurile si ce am facut noi din pamantul asta. EL ne-a lasat pe noi sa conducem pamantul asta si sa il stapanim. Dar pentru fiecare individ in parte, care crede, nimic nu este cu neputinta la Dumnezeu.