Inseamna ca e atotputernic pe hartie si in mintea credinciosilor, ca in realitate nu se vede nici puterea, nici iubirea personajului fictiv Dz.
Eu ma bucur ca sunt om si nu robot. Si mi se pare normal si f ok sa fiu resposabil pentru alegerile mele. Dar Domnul cunoaste slabiciunile si lipsurile noastre, de aceea ne da dreptul de a ne reabilita. Cine nu vrea sa creada lucrurile astea, treaba lui.
Asa e, bolile și durerile oamenilor pot fi consecințele păcatului. Însă dacă un credincios crede în Dumnezeu, o boală poate sa fie doar o încercare. În cartea Iov, din Biblie putem vedea cum Iov a pierdut totul, dar a fost puternic și Dumbezeu l-a răsplătit.
Dumnezeu există! https://www.everystudent.ro/a/exista.html
Frate, e atotputernic pentru cel ce crede si e cu Hristos, lumea asta a ajuns asa pentru ca multi nu mai cred. Iar pentru cei ce cred, ohohooo, mare este Dumnezeu si atotputernic, El vine pentru fiecare in parte, d-aia a si lasat liberul arbitru, cu cati mai multi necredinciosi cu atat pamantul e pe duca, vezi si tu la ora actuala cum s-au schimbat vremurile si ce am facut noi din pamantul asta. EL ne-a lasat pe noi sa conducem pamantul asta si sa il stapanim. Dar pentru fiecare individ in parte, care crede, nimic nu este cu neputinta la Dumnezeu.