| XxXBlackVampireXxX a întrebat:

Ce inseamna mai exact asanumitul,, suflet"? thinking

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| miradoniz a răspuns:

hee hee dacă nu știi încăhee hee sper să afli cât mai curând! este ceea ce tresaltă de bucurie,fără ca noi să știm de ce; dar el este preafericithee hee (ps, în caz ca întradevăr te-ar interesa subiectul, recomand Platon "Phaidon";"Phaidros"; și eventual "Republica"-dacă ai curajul)hee hee

| Danutza27 a răspuns:

O contactezi pe privat pe @miradoniz si vei primi de la ea ce carti sa citesti. Inteleg ca tu ai vrea o definitie condensata in 2 rinduri =nu se poate. Daca o sa vezi cite ai de citit si te lasi pagubas atunci recomand ceva simplu dupa puterile tale, adica numeri raspunsuriele de sus in jos si acolo la numarul 6, ai cel mai bun raspuns pentru tine, nici nu ostenesti mult mintea nici bataie de cap cu Ipostasuri, nu tu Sf Maxim nici din Sf Parinti.Deci raspunsul 6 merita funda sper ca esti obiectiv.

| V3ra a răspuns:

Daca din curiozitate te-ai uita la videoclipul pe care l-am pus la intrebarea postata de mine, ai afla raspunsul!

| Kosuchin a răspuns:

Probabil se refera la suma dintre amintirile tale+personalitatea ta, pana la un moment dat[pana ai un accident si iti pierzi memoria, sau pana mori].

| Birjaru a răspuns:

Intreab-o si tu pe sunshine99

| Necrophagist a răspuns:

Sigur ca poti defini mai placut doar psihologic, filozofic sau teologic.Stiintific este un sinonim al mintii sau o energie dintre organism si diferite reactii fizice, psihice

| Crisis a răspuns:

Chestia pe care dam vina cand nu putem lua deciziile corecte sau cand nu putem sa ne explicam anumite lucruri. Un fel de "poarta de scapare" de la gandire.

| nesuferit a răspuns:

Cand eram spart, l-am intrebat pe dumnezeu ce este ala suflet, iar el mi-a raspuns, ca sufletul reprezinta totalitatea energiilor din corpul nostru. O fi adevarat n-o fi, eu inpartasesc cunoasterea mea cu voi
Pace!

| Aromă a răspuns:

Ce avatar şi username ai,domnule Vampir! Sper să nu sari la gâtul meu să-mi sugi sângele când îţi voi da o veste proastă : tu eşti vampir, ai murit demult, tu nu ai suflet. De ce ai dori să ştii ce însemnă?

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru Aromă):

Sunt fata, domnule/doamna Ceasca Cu Cafea.
Sangele tau imi provoaca indigestie, asa ca nu risc.
Sunt curioasa sa vad ce am pierdut.

| Danutza27 a răspuns (pentru Aromă):

A facut el Bunul Dumnezeu un amarit de magar sa vorbeasca cu glas omenesc,dar cu o facatura de vampir o sa fie joaca de copii.Ce crezi ca el in viata de zi cu zi nu zice big grinoamne ajuta,asta sa o crezi tu, cind da teza bate la Sf Cruci mai ceva ca Parintele in biserica, ba mai trage si 2-3 inghitituri de aghiazma de la bunica. Crezi ca se uita Dumnezeu in gura la toti fraierii, pai daca se uita de mult eram prapaditi.

Răspuns utilizator avertizat
| Aromă a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Sângele meu este dulce-amărui, nu-ţi va face rău cu siguranţă.
Ce este sufletul? Ceva nemuritor.
Pa pa.

Întrebări similare