Sansa de a sta la dreapta Domnului, ii multumesc lui Iisus pentru durerile sale, care desi nu trebuiau, aceasta este religia adevarata, iubire.
Inseamna ca si eu voi invia. Noi eram morti in greselile noastre, dar acum traim pentru ca El traieste in noi.
In primul rand faptul ca a murit inseamna ca acum am o speranta sigura cu privire la viata vesnica promisa pe pamant.Psalmi37:29,Matei5:5.Apoi invierea e o asigurare ca va fi o inviere in paradisul promis.ioan5:28,29
Ce? Omule, ce ai? Doamne, Dumnezeul meu si Hristosul meu, cum poti scoate asemenea tampenii despre Imparat?
Hristos a Inviat!
Mantuirea noastra, deschiderea Portilor Raiului! Invierea noastra, din moartea pacatelor! Am fost ispititi si biruiti de blestematul Diavol, dar Hristosul cel Viu ne-a inviat! Slava Lui! Inseamna pentru mine cea mai mare sarbatoare, o minune nemaivazuta.Acum El traieste in noi, daca il primim in suflet...Slava Lui Hristos cel Inviat!
Din noi, respect EmaS, esti o persoana cu totul speciala.
Ca si asa zisa inviere a lui horus exact la fel, poti dovedi clar ca isus a inviat sau vreun om a inviat vreodata din morti in toata istoria omeniri?
Confirmarea că Dumnezeu este capabil să învie o persoană decedată. (1 Corinteni 15:12-19)
Rascumpararea pacatelor, dezlegarea din robia diavolului si daruirea unei a 2 sansa pentru viata vesnica.
Da da, sigur.Nu are cum sa fie mit.
Inseamna sacrificarea trupului si sangelui sau.Prin Inviere ni se aduce aminte cum a inviat de demult demonstrand ca este Hristos si vindecand anumiti oameni de boli.
Nimic,in cel mai bun caz am ocazia sa rad de unii oameni care au iluzii si ei cica sunt maturi si destepti
lolas23 întreabă:
recedaniel3 întreabă: