Eu nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca noi crestinii suntem incruntati si tristi. Poate ca noi ne bucuram de viata mai mult decat voi.Depinde ce intelegi tu prin a te bucura de viata.In caminul meu domneste pacea si bucuria.Multi cauta fericirea, dar putini sunt cei ce o gasesc cu adevarat.Cat despre educatia pe care o dai copiilor tai, esti liber sa alegi ce consideri tu ca este cel mai bine pentru ei.Numai sa nu regreti aceasta decizie.
Nu-mi este frica de inchipuiri din comuna primitiva, suntem in secolul XXI. Plecati cu ursul, nu mai speriati copii băgând frica in ei că zeul vostru ii arde la popou daca nu crede in bazaconiile vânzătorilor de iluzii, frecangii la care platiti zeciuiala. Nu vreau sa spun ca sunteti smintiti dar pe undeva pe aproape iar capii biserici niste hoti care mai primesc bani si de la buget. De ce sa platesc eu credinta voastra in bazaconii? Imi asum responsabilitatea la cele afirmate pentru ca din plata impozitului meu o parte merge si la BOR (vanzatorii de iluzii si căcaturi sfinte).
Asa e cand o dai in bara si te i-a gura pe dinainte "a fost o glumita" dupa care revii iar la la starea care te caracterizeaza, "Nu stiu de ce te bagi tu in discutia noastra." Ce vrei sa spui cu asta "discutia noastra"!? Vezi ca aici nu esti la fabrica voastra de religiosii si nu te-am apostrofat nicio data la in alte discutii la alte categorii "de ce te bagi". Si pentru ca ti-ai dat poalele peste cap iti dau o mare bila neagra si de acum inainte voi avea grija de toate intrebarile si raspunsurile tale.
Scrie undeva sa nu mai postezi raspunsuri si intrebari? Daca voi avea timpul necesar voi face comentarii la toate raspunsurile si intrebarile tale. Nu te voi mai menaja de loc, asta vreau sa spun, toate idioteniile si tampeniile pe care le debitezi le voi comenta rece.
Dar daca nu ai suficiente cunostinte in legatura cu subiectul, de ce crezi ca ai fi in masura sa ma contrazici sau sa ma corectezi? O sa iti caut si eu greseli, fii sigur de asta.Nu am vrut sa intru in razboi cu tine, dar daca asta iti doresti cu tot dinadisul, sa fie! Vad ca cu Danutza v-a mers.Esti fericit, nu? Felicitari!
Religia pentru mine este un subiect subtire, totalitatea mintti tale este canalizata pe aceasta tematica a iluziei docmatice, esti prea indoctrinata sa poti percepe si sa faci fata vartejul ce suiera in jurul tau, tocmai de aceea te-ai refugiat in religie.In afara zidului pe care la-i construit si in care te-ai autoizolat, interiorul cetatii colcaie numai in mit, altceva nu prea mai stii. Abia acum incepi sa vezi si altceva, dar prea putin.
Tocmai,daca acesta este universul meu, de ce te deranjeaza pe tine? Vrei sa ma scoti neaparat de pe site cum ai facut si cu Danutza, te face mai fericit? Fii linistit, ca fac fata la tot ce se invarte in jurul meu.De unde ai tras tu concluzia asta? Nu traiesc izolata, relationez cu multi oameni.Nu m-am inchis intr-o manastire. Daca sotul meu ma accepta, care este problema ta?
Aici e o chestiune publica, e traba ta cu sotul tau ce faci, putin imi pasa si vezi ca deraiezi discutia, nu cauta sa balacesti lucrurile si incerca sa amesteci problema cu Danutza. Aici este vorba numai de tine si atat, ce faci ma iei prin ivaluire invocand "N" motive, pozand in victima anticipat spunandu-mi "esti fericit" si tot felul de invective intentionat spuse pentru a devia atentia de la problema in speta? Vezi ca nu vorbesti cu pusti sa-l imbrobodesti cu doua vorbe si trei iluzii.
Cum pot unii sa treaca de la o stare la alta.Inainte erai foarte glumet, iar acum brusc nu mai ai cu cine sa stai de vorba.De ce nu imi spui deschis ca ti-ai dori sa nu mai va deranjez cu prezenta mea?
Vreau sa vad ca este ultimul tau raspuns.Mai inainte ma amenintai ca o sa fi cu ochii dupa mine si o sa ma faci in tot felul. Poate reusesti sa ma scoti de pe site, ca pe Danutza.
Http://dexonline.ro/definitie/fric%C4%83
http://dexonline.ro/definitie/dumnezeu
Din ăstea două reiese clar ce înseamnă.
Pai e foarte simplu frica de Dumnezeu nu este o frica care te macina si te distruge psihic e mai mult ca o frica sa nu fii pedepsit pentru pacatele tale frica de Dumnezeu ne face mai intelepti mai disciplinati ne cultiva virtutile crestine in noi ne face sa ne apropiem de DumnezeuDomnul sa va binecuvinteze pe toti
Ema tu cand ai sa intelegi ca prin intrebarile tale nu ii aduci mai multi adepti lui Dumnezeu,ci din contra il mai faci sa piarda cativa?
Religia nu se baga pe gat nimanui la modul brutal si enervant cum o faci tu, ci din contra il lasi pe fiecare sa isi descopere calea spre Dumnezeu, prin pura intamplare sau pentru ca asa simte.
Credinta nu se trambiteaza pe la colturi :se simte in suflet, se traieste in interior si atat!
Tu esti un om care te lauzi cu faptul ca ai o credinta puternica.Nu cred ca Dumnezeu te simpatizeaza prea mult facand asta.
Si iti mai spun un lucru:pune la avatar orice alta poza!
Eu nu pot sa va inteleg pe unii. Daca nu doresti sa raspunzi la intrebare sau nu o intelegi,de ce mai scrii? Doar asa ca sa te afli in treaba? In legatura cu poza, te las pe tine sa o schimbi primul! Mie imi place, nu trebuie sa iti placa tie.Parerea ta, pentru mine nu conteaza.Si daca ai uitat, tin sa iti amintesc ca aceasta categorie a fost infiintata tocmai pentru a se evita certurile si agresiunile de orice fel. Daca te mai legi de mine, o sa iti fac reclamatii.Catalin a facut apel la toti userii, ca indiferent de convingeri sau opinii, sa existe respect reciproc fara jigniri sau atac la persoana.Nu crezi in Dumnezeu, nu intra la aceasta sectiune.
Ema cine se leaga de tine mai femeie? Tu te legi de noi punandu-ne zilnic intrebari enervante si "rasufland" numai rautati la adresa celor care nu te aproba.Pana si Dumnezeu i-a spus candva unui sfant"din calea nebunului si eu ma dau la o parte". Daca tu vezi ca toata munca ta de aici legata de religie nu da rezultate,ba din contra starneste furtuni din care iesi jumulita bine, de ce nu ne lasi in plata domnului ca niste nebuni de legat ce iti parem?
Uite asta e motivul pentru care nu am fost de acord cu categoria Religie, pentru ca e clar ca tu ii intelegi gresit rostul.In locul tau as fi obosit sa tot fiu luat peste picior de oricine. Unde iti e demnitatea?
Tu esti unul dintre cei care atenteaza la demnitatea mea.Prin caracterul,atitudinea si comportamentul meu, sunt un om destoinic pentru orice lucrare buna, sunt sensibila la suferintele si nevoile celorlalti.Nu fac compromisuri, nu am de ce sa ma rusinez.Eu nu te pot intelege. Daca aceasta categorie exista, de ce sa nu pun intrebari pe teme religioase? Nu va mai deranjez la categoria de Stiinta-Filozofie.Ar trebui sa fie pace si armonie.De ce nu faci un efort pentru acest lucru? Domnul Isus a fost Regele regilor,a parasit slava cereasca si a coborat pe pamant,a fost batjocorit, hulit, omorat.El nu a tinut la demnitatea Lui.A iertat si a iubit.Am fost un om orgolios inainte de a-L cunoaste pe Dumnezeu,nu mi-a fost usor(si nici acum nu imi este)cand un barbat ca tine ma jigneste, as putea sa raspund cu aceeasi moneda, dar este mai greu sa intorc celalalt obraz.Doresc sa ma aseman cu mantuitorul meu.Pentru ca slava lumii este trecatoare, dar voi avea o rasplata mare in ceruri.Aceasta imi da putere sa raman in picioare in ciuda rautatilor voastre.
http://www.youtube.com/watch?v=Kc7WmIcJw1s
Daca erai fapta desteapta ai fi inteles ce a vrut sa zica justitiarul, el nu vroia sa se certe cu tine, dar vai vad ca s-a atins o coarda sensibila, asta pentru ca are cumva dreptate? credinta nu se baga pe gat, se simte, asta pana si un ateu nenorocit ca mine ti-o zice...
Ema dar ce-ti mai place balacareala. Daca te-as cunoaste personal si as sti la ce Biserica mergi l-as ruga pe preotul tau sa arunce cateva priviri aici.Numai mandru de tine nu ar fi.
Nu stiu ce castigi tu lasandu-te luata la misto de 90%din oamenii de aici!
Ca sa crezi in Dumnezeu nu trebuie sa ai frica de el mai femeie! Doar animalele traiesc cu teama de stapan.Il poti iubi si respecta pe Dumnezeu si fara sa tremuri din toti rarunchii.Asta inseamna civilizatie.Omul a mai evoluat fata de acum 2000 de ani mai Ema! Nu trebuie sa traiasca in spaima si teroare iubirea fata de Dumnezeu!
Macar eu,ca femeie am circumstante atenuante. Dar ce sa mai spun de tine, te pretinzi barbat, dar esti mai ceva ca o tata.Si apoi, tu esti cel care te legi mereu de mine.Eu nu am treaba cu nimeni. Daca altii ma iau la misto, inseamna ca ei au probleme, nu eu.Fiecare da ce are.Nu poti sa ceri mai mult.Eu nu am de ce sa ma tem de Domnul, atat timp cat nu fac nimic rau.
Asa e Ema! Vina e a noastra ca te bagam in seama.Tu atat poti atat dai.Degeaba incercam sa te convingem ca gresesti.Parca era o vorba:"cand doi iti spun ca esti beat te duci la culcare".Tie tot siteul ti-a spus dar degeaba.
Pace tie!
Ce mi-a spus tot site-ul?
Eu de cand te rog sa ma lasi in pace? Bine ca in sfarsit, ai ajuns la aceeasi concluzie.Slavit sa fie Domnul!
Frica de Dumnezeu, inseamna, in termeni neacceptati, dar destul de sesizabili frica de cunoastere, frica de sine, de propria constiinta.
Trist, ca`s multi oameni care au parte de o evolutie extraordinara dpdv mental sau a realizarilor palpabile, dar apoi se pierd in negura ideei de frica de Dumnezeu.
Când idioţii spun " Dacă crezi în dumnezeu şi el există, nu ai pierdut nimic, dar dacă nu crezi în dumnezeu şi el exista, ai pierdut totul" Aia numesc eu laşitate.
Buna! Nu mi-o lua in nume de rau dar vorbesti cam mult de Religie. Cred ca justitiarul are dreptate.Parca ne bagi in gat Religia ta.
Crestini = ipocriti lumii asa ipocriti ca ei mai rar un ateu nu face nici 1 la suta pacate cat face un crestin fara nici o frica de nimeni esti incapabil sa gandesti sa disercni raul de bine du-te ia-ti viata viata e o selectie natura doar ei puternici reusesc asta e realitatea
Frica de Domnul este un izvor de viata ea ne fereste de cursele mortii
Blablablabla,frica de dumnezeu blabla.===>other meaningless religious stuff
anonim_4396 întreabă: