Frica de Creator nu este frica aceea ca ne "bate" Dumnezeu ci este evlavie.Frica aceasta este un fel mai special de respect fata de Cel Divin.
Aceasta "frica" trebuie inteleasa de fiecare om, fie el crestin fie nu.Acest respect nu unul normal ci...e ca si cum Il respecti dar nu vrei sa-L superi.
Pace!
A avea frica de D-zeu inseamna a respecta toate cele 10 porunci date de el, stiind ca daca prin nerespectarea lor ar putea aduce mania lui asupra noastra.
De ce trebuie sasi fie frica? parca ele iubirea
da bine tu deja ai plecat cu un raspuns din start acum vine danyr(adica tu) va spune ca e de fapt frica de pacat bla, bla i dai fundita, te contrazici cu alti si gata tu ramai cu idea ta fixa avuta, e cand ai programa un robotel sa ignore tot ce nu-i convine
Este ca atunci cand iti iubesti tatal si il respecti.Si nu vrei sa il superi prin neascultarea ta.
Si daca Biblia spune sa ucizi? si daca in biblie scrie sa aduci jertfa?
Eu nu am zis ca e corect ce te pune biblia sa faci, am raspuns la intrebarea lui ema
.
Incorect, frica de Domnul Dumnezeul nostru consta in a face voia sa si a nu iesi din cuvantul sau. A face voia sa = a face ce vrea el.
Daca el vrea sa ucizi asta faci, si totusi El nu vrea ucizi!
Daca el vrea sa ucizi asta faci, si totusi El nu vrea ucizi!
e clar gandesti foarte ilogic
Ce e ilogic? ce anume ce parte?
Ce inseamna a face voia cuiva, nu cumva a face ce vrea respectivul?
Si ce vrea Dumnezeu pana la urma?
Frica de Dumnezeu este ca o iubire totala!
Frica de Dumnezeu este pasul spre mintuire!
Faza cu daca dumnezeu daca vrea sa faci o crima dar de fapt el nu vrea, ba da
Waw! Chiar asa? Imi pare foarte rau.Dar, care este a ta, va veni.
anonim_4396 întreabă: