| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a întrebat:

Ce inseamna sa fii ateu?

Eu am auzit ca inseamna sa nu crezi in zei, dar sa crezi ca totul a aparut din nimic. Totul e din nimic?
Inseamna ca nu avem un scop si rost in viata. Nu suntem nimic in aceasta viata?
Inca de cand eram mic si nu-l cunosteam pe Dumnezeu ma gandeam la un creator, stiam ca cineva ne-a creat. Toti copiii au dorinta vesnicii, sunt 100% ca oricine o are, chiar si un ateu. Toti stim ca nu aici o sa ne traim intreaga viata.
Daca ar veni un hot si ti-ar pune pistolul la cap, l-ai implora sa nu traga, nu?

"De aceea le vorbesc în pilde, pentru că ei, măcar că văd, nu văd, şi măcar că aud, nu aud, nici nu înţeleg."
Şi cu privire la ei se împlineşte prorocia lui Isaia, care zice:, Veţi auzi cu urechile voastre, şi nu veţi înţelege; veţi privi cu ochii voştri, şi nu veţi vedea." (Matei 13, 14)
"În adevăr, însuşirile nevăzute* ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El."

You Belive Nothing Created Everything?
Totul are un creator, nu se poate crea ceva din nimic happy
Tu ce crezi?
„Cu cât evoluează mai mult ştiinţa, cu atât mai mult credem în Dumnezeu." (Albert Einstein)

Răspuns Câştigător
| Nilsson a răspuns:

``Ce inseamna sa fii ateu?``

Inseamna sa inlocuiesti o credinta cu o alta. Chiar daca nu cred in nicio divinitate, in ceva ei tot cred: ca totul a aparut intamplator intr-un Univers rece si distant si ca existenta noastra se indreapta dinspre nicaieri spre nicaieri.
Inseamna sa nu ai nicio speranta dincolo de moarte

38 răspunsuri:
| adrian3224 a răspuns:

Esti prea prostanac ca sa intelegi ceva.
Te iubesc crestinule pace, sa ma pupi in fund cu drag.

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos explică (pentru adrian3224):

Doamne ajuta!
Ce copil esti laughing

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos explică (pentru RAY):

Nu am murit, nu stiu cum e ala.
Eu doar ti-am zis ca vom vedea dupa moartewinking

| RAY a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

De unde stii tu viitorul ma bogdane esti mama omida?

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos explică (pentru RAY):

"Mama omida" rolling on the floor)
Nu-l stiu, de aceea ti-am zis ca il vom vedea laughing

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Esti un om itelept, ateu inseamna sa nu crezi niciIn D-zeu nici in Satan. - D-zeu sa fie cu tine si numai bine.

Răspuns utilizator avertizat